2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826623 بازدید | 290067 پست
بازوم لاغر شده و هربار تو بازوم آمپولمو تزریق میکنم خیلی درد دارم😔😔 بیاید دلداریم بدین☹️☹️

ای جونمممم  

خوشکلم تحمل کن   من وقتی میخواستم بزام یه امپول زد بین کمر و کیونم اینقدر درد گرفت که گریم گفت همون لحظه در کسری از ثانیه بخودم گفتم خجالت بکش زن گنده مادرم میخواد بشه پاشو جمش کن    

باور کن اینقدر قشنگ جواب داد که راحت زاییدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول نمیدید 😂😂  فرقش اینه که دکتر تغذیه یه لیست غذا میده که مجبورید طبق اون بخورید ...

اوهوم🙄

خواهرم با رژیم دکتر ۱۵ کیلو کم کرد بدون ورزش

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
ای جونمممم     خوشکلم تحمل کن   من وقتی میخواستم بزام یه امپول زد بین کمر و کیون ...

ای جان 😙😙😙😙

سها ص ۵۴۹۳ روببین رنگ موهامو گذاشتم 

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
یه لحظه تصور کردم جمله تو چشمام پر اشک شد😭😭😭 به امید همون روزا سختیامو با جون و دل سعی میکنم بگذ ...

میگذره عزیز دلم چشم رو هم بزاری میگذره 

منم آخرای بارداری خیلییی سختم بود و نمیتونستم راه برم بعد از بدنیا اومدن دخترم هم تا سه ماهگی نمیخوابید ولی به وقتی که بزرگ میشه و با خنده ها و شیرین زبونیاش حالمو خوب میکنه فکر میکردم تحملش خیلیی راحت میشد 

تو میتونی 😘😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چون دوبار سقط داشتم و تو آزمایش ژنتیکم بعد از سقط یه مورد بود که تصمیم گرفته شد که این آمپول برای م ...

آهان انشالله که نی نی خوشگلت سالمو سلامت بیاد تو بغلت عزیزم😍😍

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
دوستان اینم رنگو هایلایت من  نسکافه ای با لایت کرم صورتی خودم خیلی راضیم ولی تو عکس بنظرم خوب ...

ای جانمممممممممم ماشالله ماشالله ماشالله  عالی شده عالییییی    مبارکه عزیزم

ای جونمممم     خوشکلم تحمل کن   من وقتی میخواستم بزام یه امپول زد بین کمر و کیون ...

سهااااااا😂😂😂😂😂

به خدا اصلا و ابدا دردمو بروز نمیدم 

مادرم و. خواهرمم که میپرسن با خنده سرو تهشو هم میارم

ولی خب خودم میدونم که قراره آبکش شم😂😂😂

اوهوم🙄 خواهرم با رژیم دکتر ۱۵ کیلو کم کرد بدون ورزش

خب عشقم برو دکتر 😊😊 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میگذره عزیز دلم چشم رو هم بزاری میگذره  منم آخرای بارداری خیلییی سختم بود و نمیتونستم راه برم ...

منم حاملگی سختی داشتم بعدشم که پسر کولیک داشت تا ۶ ماهگی خیلی عذاب کشیدم .ولی خداروشکر گذشت

خب عشقم برو دکتر 😊😊 

نه دکتر که نمیخوام برم اگه میخواستم برم که نمیومدم اینجا .همینجوری گفتم که بدونی😚