2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826908 بازدید | 290067 پست

و یه نکته ی دیگه تمام رژیم هایی که نوشتم هر کدوم بر یک پایه ای هستن نیازی نیست تو هیچکدوم کالری شماری کنید شما اگه طبق دستور رژیم همه چیز رو انجام بدید نتیجه میگیرید 

و اینکه شما دارید کلی زحمت میکشید بخاطر یذره ناخنک زدن زحمتتون رو هدر ندید حتما حتما طبق برنامه باشید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یکی میخواد عضو بشه و میگیم عضو جدید نمیگیریم عذاب وجدان میگیرم 😔😔😔

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قشنگ از خلوتی تاپیک معلومه حالشون 😂😂 

🤣🤣🤣🤣🤣آره 

منم سحر خیز شدم به خاطر اینکه آراد رو صبح زود بردم میخواست بره اردو 😂😂وگرنه عمرا بیدار بودم 

دیشب تا حالا همش بوی پروتئین تو مغزمه😂😂

تا صبح هم خواب تو رو می دیدم بامداد جون‌ همش می گفتی این چه قدر کالریش اون این قدر کالریش 😂😂

تیکر هدفمیییی   
🤣🤣🤣🤣🤣آره  منم سحر خیز شدم به خاطر اینکه آراد رو صبح زود بردم میخواست بره اردو 😂😂وگرنه ع ...

🤣🤣🤣🤣

وقتی یکی میخواد عضو بشه و میگیم عضو جدید نمیگیریم عذاب وجدان میگیرم 😔😔😔

اصلا عذاب وجدان نداشته باش

مگه وقتی میان فحش بارونت میکنن یا میرن پشت سرت دری وری میگن عذاب وجدان میگیرن؟ 

با خیال راحت به کارت ادامه بده

ما-به-خودمون-مربوطیم#

ماپشتتیم#  

اصلا عذاب وجدان نداشته باش مگه وقتی میان فحش بارونت میکنن یا میرن پشت سرت دری وری میگن عذاب وجدان م ...

😘😘♥️ قربونت 

ولی دست خودم نیست 😅 

دست خودت باشه  وگرنه میام دست میگیرمتا😂😂😂😂

😂😂😂🙌🏼🙌🏼🙌🏼

خسته نباشی ننه خدا به داد برسه فردا سرکار چرت نزنی😐 من که خودم جغد بودم امروزم ۴ تا نسکافه خورده بی ...

عزیزممم😂😂😂

ساعت 9 اومدم سرکار یساعت بیشتر خوابیدم😐حالم خیلی بد بود😐