2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829786 بازدید | 290067 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خودممترکیدم از خنده بعد روشو کرد اونور دوباره خاب رف🤣🤣🤣🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خاک تو سر من کنن که هیچیم مثل آدمی زاد نیس .اصلا تو روح این فطرت مرد صفتم 😅😅😅😅 دقیقا من که نمیت ...

فدات شه ذات مرد حمایت کنندست فطرتا منتظره یموجود ظریفتر از لحاظ جسمی و حساس تر از لحاظ احساسی رو تحت حمایت بگیره.مادامی که از جانب تو درخواست حمایت نبیینه فطرت پدرگونه ی خودش رو که تو قدم اول در آغوش کشیده بروز نمیده

شکوه جون منعطف باش 

از درون سرسخت از بیرون لطیف

مثل عقابی که یشاخه گل بنوک گرفته 

خدایی این تیکه ی اخر رو حال کردی؟

... شعرگفتم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عکسشو میذاری من همه جام چاقه بازو شمم پشت بند سوتیبن ران باس ن مچ یک راهنمایی میکنید من این چا ...

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری عزیزم همه چالشارو داری که😂😂😂 اینم عالیه

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
اره گلم خوشبختانه تا قبل عید به هدفم رسیدم  حتما کنار شما به هدفم میرسم من کنار شماها خیلی چیز ...

قربونت همینطور مام😚😚😚موفق باشی😘

@بامدادخمار خیر ببینه الهی😍😍😍

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

دوستای مهربونم شب همگیتون خوش از ساعت ۶ صبح بیدارم دارم میمیرم از خواب 

دوستون دارم  

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!
😂😂😂😂رون زیبا +۳ = کمر ایده ال شهرزاد😝😝😝😝

انقد رون منو دستمالی نکنید....عههههههه🤣🤣🤣

بیتلبیتا#  

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
انقد رون منو دستمالی نکنید....عههههههه🤣🤣🤣 بیتلبیتا#  

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
😂😂😂😂وای خیلی باحال بود

خودمم دشوریم گرف از خنده🤣🤣🤣خیلی خندیرم

قربونت همینطور مام😚😚😚موفق باشی😘 @بامدادخمار   خیر ببینه الهی😍😍😍

واقعا عجق جانم بامداد جونم خیر دنیا واخرت ببینی .همگیتون بچها.

@بامدادخمار  

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با رونم میزنمتا🤣🤣🤣

قربونت همینطور مام😚😚😚موفق باشی😘 @بامدادخمار   خیر ببینه الهی😍😍😍

😘😘♥️گوربانت

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار