2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826963 بازدید | 290067 پست
اهمیت نده  مادر شوهر من جلوی خودم اصلا نمیگفت لاغر شدی که انرژی بگیرم ولی به شوهرم همش میگفت ن ...

از خانواده شوهررر ک کلا قایم میکنم میخام وزن کم کنم 

مامانم اینا نمیزارنم و خاله و عمه ها و اینا

ولی وااقعا دیگه تا عید خووودمو  بتید به ۵۸ ینی وزن قبل سزارینم برسوونم

سزارین_خراست#  

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادته چ روزایی بود😓😓😓یا ابرفض یاد اوریشم سخته

اونروزای تایپیک خیییلی باحال بود 

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
البته خب من اگه بخوام پاهام مثل تو بشه خیلی زمان میبره چون کلا استایل بدنم با تو فرق داره دیدی که ک ...

بابا من عکستو دیدم با اینکه بارداری عالی هستی😍 

منم رونام خیلی بزرگ بودا کلا از پاهام متنفر بودم منم ساعت شنی ام 

پس منو مثل شوهر نیکی سورپرایز کن من سورپرایز موخوام 😂😂😂😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یادته چ روزایی بود😓😓😓یا ابرفض یاد اوریشم سخته

یادته با ۵۰ تا میبستی😨😨😨

از خانواده شوهررر ک کلا قایم میکنم میخام وزن کم کنم  مامانم اینا نمیزارنم و خاله و عمه ها و ای ...

رها

من روزی که شروع کردم رژیم. گرفتن همه مسخره ام میکردن

میگفتن چیه شما دوتا خواهر یه چیزی یاد گرفتین

من اصلا اهمیت نمیدادم

مهمونی میرفتم غذا کم. میخوردم، میگفتن الان مثلا رژیمی؟ 

سمت مادرشوهرم رفتیم میگفتن الان این شد غذات؟ سیر شدی؟ این چه وضعه غذا خوردنه

وقتی لاغر شدم 23 کیلو کم کردم همه همین آدما بهم میگفتن عالی شدی چقدر خوب شدی چقدر خوش هیکل شدی

حالا خودشونم افتادن دنبال لاغری

مرغ جدا خورشت بادمجان جدا

برنامه مانکنو دارم .میگم من همیشه میزنم خوراک مرغ چند قاشقشو‌وارد میکنم بعد بادمجونای سرخ شدشم میزنم بادمجان سرخ شده تعدادو میزنم.اینطور درسته؟یا باید بزنم مرغ سرغ شده یک تکه بعد بزنم خورشت بادمجون ک شما گفتی؟

رها من روزی که شروع کردم رژیم. گرفتن همه مسخره ام میکردن میگفتن چیه شما دوتا خواهر یه چیزی یاد گرف ...

عکستو میزاری من ندیدم ببینمت

من چای سبز میخورم ،میگم سهاجون رژیم سیب سه روزه هست درسته؟

دو تا سه روز

حالا دوروز میگیریم اگه جون داشتیم روز سوم هم میگیریم😆

چاس سبز فشارتو میندازه بنطرم اون روز کمتر بخور که ضعف نکنی بیشتر

یادته با ۵۰ تا میبستی😨😨😨

اره😓😓۱۰۰۰تا میسوزوندم فست هامو از۵۰تا۹۰میبستم

ب هیچ عنوانم تقلب نکردم توی سه ماه از۷۵رسیدم ۶۰اصلاااا تقلب نکردم

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
میگم منم احساس میکنم فقط بالاتنم دیر آب میشه پهلوهامم سفتن.اونارو با چی اب کردی حلقه؟

عزیزم من خیلی ورزش میکردم در کل 

اول سی ایکس بعد تی آر ایکس بعد تکواندو روزی دو تا سه ساعت 

الان چربی سوزی و بدنسازی باهم حلقه هم تو‌خونه میزنم 

کم کم که به وزنت برسی و ورزش هم داشته باشی به تناسب میرسی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بابا من عکستو دیدم با اینکه بارداری عالی هستی😍  منم رونام خیلی بزرگ بودا کلا از پاهام متنفر ب ...

باشه

بیا بریم برات شورلت بدزدم😁😁😁

ولی الهه جون خیلیم خوب نیستم، واقعا دوست داشتم شکمم کاملا تخت بشه ولی خب متاسفانه خیلی دیر اقدام کردم به لاغری

انشالله بعد از زایمان میفتم به جون تراش دهیه اندامم