2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827030 بازدید | 290067 پست
کالری تثبیت واسه شما 2100 کالریه. هفته ای دویست سیصد کالری بکالری روزانتون اضافه کنید که وزنتون یدفع ...

نه من الان ۱۳۰۰بعد ۱۵۰۰بعد ۱۷۰۰امشبم شد ۱۸۰۰تااا هیچوقت به ۲۰۰نرسید ولی خب لاغری زیادم ندوست.ممنون ازت سعی میکنم فعالیتم داشته باشم اگه فعالیت نکنم کالری دریافیتم باید کمتر بشه???

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین نفر من تبریک. گفتم صفحه 4868😭😭😭 بعد جز @kongmin   جون کسی نه لایکم کرد نه جوابمو دا ...

فدات بشم تازه هم دردیم خودمم تبریک گفتم کسی جوابمو نداد لایکمم نکرد صفحه ی ۴۸۶۹  😂😂😂😂ولی مطمئنم کسی ندیده بود وگر نه حتما ج میدادن یا لایک میکردن😚😚الانم تا اومدم دیدم بامداد پیامش اخرین پیام بود که دیدم بوخودا😝😝

زودرنج.نباشیم# 😒😒

😚😚

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
فدات بشم تازه هم دردیم خودمم تبریک گفتم کسی جوابمو نداد لایکمم نکرد صفحه ی ۴۸۶۹  😂😂😂😂ولی مط ...

من حامله ام😒😒😒زودرنج از اثراتشه😁😁😁

من تازه پیامتو دیدم چون خونه بابامینا بودم به مناسبت روز. مادر

بابام بهم. گفت تبریک. میگم روز زنو بهت🤗🤗

من گفتم فقط زن😒😒😒

گفت باشه مامان آینده😂😂😂😂

کلا همه جا همینم😂😂😂😂

من حامله ام😒😒😒زودرنج از اثراتشه😁😁😁 من تازه پیامتو دیدم چون خونه بابامینا بودم به مناسبت روز. ...

باشه به خاطر فندقی اشال نداله😒😒😂😂😚😚

همیشه به شادی جمع بشید😍😍

روزتم مبارک عجیجم😍😍😍

عه از من پرسیدی ؟ببخشید احتمالا ندیدم ♥️

خواهش میکنم عزیزم 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
باشه به خاطر فندقی اشال نداله😒😒😂😂😚😚 همیشه به شادی جمع بشید😍😍 روزتم مبارک عجیجم😍😍😍

مرسی عزیییزم

روز خودتم مبارک باشه😍😍💖💖

خواهرم برام یه گل رز زرد خریده انقدر خوشگله شهرزاد🙊🙊

مرسی عزیییزم روز خودتم مبارک باشه😍😍💖💖 خواهرم برام یه گل رز زرد خریده انقدر خوشگله شهرزاد🙊🙊

😚😚😚گوبونت

دست گلش درد نکنه😋😍گل دوج دالم منم خیلی😍

[QUOTE=83183381]من که خواهر تازه فردا سالگرد ازدواجمونم هست ولی از انجا که امسال با خونه خریدن  آس  و پاسی ...[/QUOTE

مبارک باشه عزیزم الهی خوشبخت و خوشحال باشید بنظر من  خوبی و خوشی و آرامش خودش بهترین کادو هست خرید خونتون هم مبارک باشه 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
[QUOTE=83183381]من که خواهر تازه فردا سالگرد ازدواجمونم هست ولی از انجا که امسال با خونه خریدن   ...

قربونت برم مهربوووون😚😚😚فدات...اره واقعا...

ایشالا زندگی خودتم سرشار ارامش و حال خوب باشه😙😙