2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832919 بازدید | 290067 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم هر ق دمی گوجه ۲۸

مررررسی عزیز دلم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

سلااام من اومدم با یعالمه ورزش😝

۱۵۰ تا خوردم. پرتقال.گردو .تخم مرغ ابپز.از صبح تا حالا

دو ست حلقه رفتم

کار با کش کردم.۶۲۰ تا سوزوندم😁😁😁😁💃💃💃💃

بعداز ظهرم میرقصم و بازم حلقه میرم💃💃💃💃

زرنگ کی بودم من والا😄😄😄😄

🤣🤣🤣🤣🤣👊👊

خانمی من خیلی میوه می خورم مخصوصا پرتقال مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟لطفا یه چالش توپ توپ برای شکم معرفی کن ممنون

شروع رژیم97/11/27با وزن91کیلو گرم.البته تا الان روم به دیوار 30کیلو ناقابل کم کردم.
سلااام من اومدم با یعالمه ورزش😝 ۱۵۰ تا خوردم. پرتقال.گردو .تخم مرغ ابپز.از صبح تا حالا دو ست حلقه ...

افرین دمت گرم ایشالله گور گور لاغر شی 

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 
خانمی من خیلی میوه می خورم مخصوصا پرتقال مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟لطفا یه چالش توپ توپ برای شکم معرفی کن ممن ...

بیشتر میوه ها هم چون قند داره به هرحال بیش از اندازشم خوب نیست سعی کن متعادل بخوری.چالش شکم و پهلو 

lose belly fat عالیه چالش ۳۰ روزه ی شکمم برای شروع خوبه که لباس صورتی و شلوار ابی داره اگه اشتباه نکنم..

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

سلام خوشکلا

من دو هفته کالری شمار گرفتم

ولی وافعا عصبی شدم

تصمیم گرفتم همون رژیم کتوژنیک رو ادامه بدم

این تنها رژیمی بوده که حرص و طمع خوردن رو ازم دور کرد و واقعا توی تغییر سایزم اثر داشت

این دو هفته که برگشتم به کالری شمار چون برنج ونون خوردم قشنگ باز مخصوصا قسمت معده ام پف کرده

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
بامداد#  

سلام بانداد جونی من اصلا 3 هفته کم نکردم شنا میرمو ورزش میکنم فست میگیرم اما استپ شدم چکار کنم تو این نظرات مانکن با 1000 تاببندن و خوب کم میکنن من الان با 1400 میبندم  میشه منم با 1000 ببندم ک تا عید 5 تا دیگه کم کنم ؟؟؟؟؟اصلا کم نمیشم 😣😣😣😣😣😣

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم