2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834681 بازدید | 290067 پست
قلبونت بشم من ننه جونی .اره خدایی من مشکلم اشتهامه 😂😂😂😂 ولی شهرزاد ناهار دو تا پرتغال بیشتر نخور ...

افرییین😍😍😍😍😍😃😃👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾😚😚

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۴۴۸  تا خوردم تا الان  ۳۲۶ سوزاندم

فست نیستما نمیتونم بگیرم ریزش مو دارم ولی ورزشما میرم حالا عصریم ی ساعت پیاده روی میکنم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
سلاام رژيمتون ب درد شير دهي نميخوره ن؟ منم با رژيم قبل بارداري لاغر كردم الان برا بارداري باز اضاف ...

من‌نمیدونما نظر خودم عزیزم فک نکنم مشکلی باشه مثلا وزنتو ضرب ۲۵ کنی هفته ای نیم کیلو کم‌کنی

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

۴۵ دقیقه پیاده روی داشتم

۲۰ دقیقه رقص

سلاام رژيمتون ب درد شير دهي نميخوره ن؟ منم با رژيم قبل بارداري لاغر كردم الان برا بارداري باز اضاف ...

سلام،منم یه پسرهشت ماهه دارم که شیرمیخوره،میتونی رژیم روبگیری،فقط دولیوان شیربایداضافه کنی ومایعات ولرم هم درطول روززیادبخوری،خداروشکرمن پنج وشش کیلوبااین روش لاغرکردم،دست تموم بچه هاوبامدادجون دردنکنه.

سلام،منم یه پسرهشت ماهه دارم که شیرمیخوره،میتونی رژیم روبگیری،فقط دولیوان شیربایداضافه کنی ومایعات و ...

مرسي عزيزم الان ك باردارم از برج پنج سال بعد ميخوام شووع كنم هدفم عيد سال بعد هستش

😙😙😙😙جووووونمییییی😍😍😍😍😍 عزیز دلم مهربون

سلام .میشه چای سبزو با کمی عسل خورد؟؟

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏