2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
مرسییییییی واقعا قشنگترین لحظه عمرم بود شیرین ترین صدایی که تو عمرم شنیدم

😇😇😇😇😇مبارکه فرشته بهشتی

دیدی گفتم نگران نباش

الهی ک ب دنیا بیاد نزاره شبا بخوابی

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀

در راه خوش تیپ شدن تنها چیزی که اصلا نباید بهش فک کنید خستگیه....مث چیزایی که مادام العمر همراهتونه برا خودتون این مساله رو حل کنید که ورزش و مراقبت غذایی همییییشه تا اخر عمر همراهتونه اگگگر بخوایید خوش تیپ بمونید حالا تو رژیم سخت تر تو تثبیت اسون تره...مگه اینکه دلتون بخواد دوسال دیگه باز با اضافه وزن برگردید😊

انگیزه#  

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

در راه خوش تیپ شدن تنها چیزی که اصلا نباید بهش فک کنید خستگیه....مث چیزایی که مادام العمر همراهتونه ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

واقعا درسته من چون خودم شکمو هستم قبل از اینکه چیزی بخورم از خودم میپرسم خوبه یا نه مگر اینکه واقعا دلم بخواد میخورم این خیلی خیلی مهمه وگرنه دوباره اضافه وزن پیدا میکنم😊😊😊😊😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 واقعا درسته من چون خودم شکمو هستم قبل از اینکه چیزی بخورم از خودم می ...

دقیقا افرین👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

من اون اوایل که داشتم رژیم میگرفتم وقتی رفتم پیش متخصص و عادت های غذاییمو بهش گفتم به من گفت تو از سرگشنگی چیزی نمیخوری بلکه هدفمند گشنه میشی. 

مثلا تو یخچال شیرینی هست و من تازه ناهار خوردم مدام دلم میخواد که برم و از اون شیرینی بخورم. انقد بهش فکر میکنم که دلم ضعف میره و از شیرینی چندتا میخورم. به این میگن گشنگی هدفمند😊😊😊😊😊

اما الان چون تو رژیم هستم و ذهنمو اماده کردم که نباید شیرینی بخورم دیگه دلم نمیخواد . بیشتر انگار یک مسئله روانی هست. 

پس تو رژیم اول از جسم این ذهن هست که باید اماده باشه. 

اینو دکترم به من گفته بود. گفتم به شما هم بگم

❤👬❤

بچه ها میدونم خیلی کوچیکه اما

اول کادو منه

کادو روز زن

روز ولنتایین

و لاغریییم😍😍😍😍

انگییییزه بگیرید

وحید گفت چون لاغر شدی اینم کادوت

ماشالله😯

@بامدادخمار  

بامدادی اینو مدیون توام

بچه ها میدونم خیلی کوچیکه اما اول کادو منه کادو روز زن روز ولنتایین و لاغریییم😍😍😍😍 انگییییز ...

اوووه چ مهربوون شده ماشالا ماشالا 

اسپند بدود حتما.ایشالا همیشه اینجوری خوشحال باشی عزیزم 😍😍😍😍

مبارکه😉😉😉😉

اوووه چ مهربوون شده ماشالا ماشالا  اسپند بدود حتما.ایشالا همیشه اینجوری خوشحال باشی عزیزم 😍😍 ...

😆😆😆😆😅اره الان دود میکنم

مرررسی باورم نمیشه

همیشه کادوش کیک بود الان انگشتر اونم طلا😐😑

بچه ها میدونم خیلی کوچیکه اما اول کادو منه کادو روز زن روز ولنتایین و لاغریییم😍😍😍😍 انگییییز ...

دستش درد نکنه. همین که به فکرت بوده و برات خریده یه دنیا ارزش داره. 😍😍😍😍😍😍 ازش تشکر کن و محکم ببوسش😄😄😄😄😄

یه بار شوهر من یه گیره کوچولو بدام خریده بود انقد دوستش داشتم و ازش استفاده میکردم دیگه کار شوهرم شده بود که برام گیره بخره😂😂😂😂

❤👬❤