2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834681 بازدید | 290067 پست
@kiarash_mami     @nani_maman     برنامه امروزم که متاسفانه نتونستم کاملش ک ...

آفرین گلم...موفق باشی...

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی من بمیرم برا دلت عزیزم😭😭😭😭😭 انقد بیقراری نکن دعا کن قران بخون؛منم فردا قران میخونم ب نیت ...

قربون دل مهربونت برم عزیزم. فدات بشم من خیلی خیلی مهربونی دستت درد نکنه برام دعا میکنی 😭😭😭😭😭😭

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
الهی عزیزم😔 دلم لرزید 😭😭😭انءشالله که چیزی نیس عزیزم 🌹🌹🌹

ممنونم مریم جان ان شاالله که خدا بهمون رحم کنه پدر عزیزم و مادر عزیزم صحیح. و سالم بزگردن خونه 

خدایا این هفته کی تموم میسشه

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
ممنونم مریم جان ان شاالله که خدا بهمون رحم کنه پدر عزیزم و مادر عزیزم صحیح. و سالم بزگردن خونه  ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟

چقدر ناآرومی....من جریان رو نمیدونم گلم...اما خدا انشاالله بهت آرامش بده و پدر مادرت همیشه سالم و سلامت باشن عزیزم...

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴
ممنونم مریم جان ان شاالله که خدا بهمون رحم کنه پدر عزیزم و مادر عزیزم صحیح. و سالم بزگردن خونه  ...

الهی امین 😔🙏🙏🙏🌹🌹🌹

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏

سلام دوستان قدیمی....من یه سوال دارم کسی تو این تاپیک هست که بینی شو عمل کرده باشه؟؟؟؟

ایا رژیم و لاغری فرم بینیشو زشت نکرده؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

من باخودم فکر کردم حالا که قسمت شده عمل کنم بینیمو چه خوبه بعدش رژیم بگیرم و لاغرم کنم تا تغیراتم خیلی مشهود بشه و چندماه دیگه که عروسی فامیل شوهره چشم همو رو دربیارم😂😂😂 اما میترسم با لاغر شدن فرم بینیم خراب بشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

اگه یادتون باشه من گفتم دیگه بی خیال رژیم شدم چون تا رژیم رو رها میکردم بیشتر چاق میشدم از طرفی با لاغر شدن زشت میشدم چون بینیم می اومد تو چشم😂😂اما الان که میخوام بینی مو عمل کنم باخودم فکر کردم دیگه چه خوبه ک لاغر کنم و حسابی خوجل بشم دیگه مشکل بینی هم ندارم...که تو نت خوندم لاغری بعد عمل ممکنه نتیجه عملو خراب کنه چون بینی الانتون با توجه به این فرم صورت عمل شده😐و کاهش وزن زیادم ممکنه بینی بیاد تو چشم باز😢

@بامدادخمار  

سلام فردا روزه فسته.همه چی میتونیم بخوریم فقط نباید از۵۰۰کالری بیشتر بشه درسته؟؟

بله

شما همونی که بینی تونو عمل کردین؟

سارا توروخدا برای پدر مادرم بخون بابام صبح قراره بره آنژیوگرافی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢 ...

عزیز دلم 😭بیتابی نکن خوشگلم چیزی نیست انشالله خیره🙏الان به نیتت دعای توسل میخونم 😭

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام دوستان قدیمی....من یه سوال دارم کسی تو این تاپیک هست که بینی شو عمل کرده باشه؟؟؟؟ ایا رژیم و ل ...

تا شش ماه بعد از عمل بینی نباید ورزش کرد😊لاغری بدون ورزشم آدمو از ریخت و قیافه میندازه وپوست شل میشه😐سعی کن قبل عمل مماخت لاغر کنی

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍