2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826863 بازدید | 290067 پست
زیبا  فردا خگخ میگیری؟ من نمیتونم.اذیت میشم😂😂😂ولی سعی میکنم ۱۰۰۰تا ببندم.تازه فردا شبم مهمو ...

احتمالا بگیرم شاید برم خونه مامانم......اره خیلی سخته😥😥😥منکه تا الان هرچی پیدا کردم خوردم ۱۳۰۰ تا شده نمیدونم چرا نمیتونم پرش کنم...روزا از ترس اینکه زیاد نشه کم میخورم شب میبینم اووووه کلی کالری مونده بعدش بخاطر اینکه دیر شده دیگه نمیخورم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کارتون نگاه میکنم خیلی ولی زی زی گولورو ندیدم بخدا....قدیمیه مال پیراس خب🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شوخی کردم ...

سوسووووللل😞😞😞پاشو تا با لنگه کفش نزدمت از جلو چشم دور شو😞😞پاشو گفتم👡

اصن نصف عمرت بر فناااست😂😂😂

اره همشو دارم رو لپ تاپ اینقد دیدمش با دخملو حفظشم😂😂ولی  مال شما سوسولاست با دهه نودیا😛😛

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
مگه ميشه زي زي گولو رو نديده باشه؟؟؟ آقاي جماااااااااالي؟؟؟

ندیدم بخدا فقط خود زی زی گولورو میشناسم.....

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
احتمالا بگیرم شاید برم خونه مامانم......اره خیلی سخته😥😥😥منکه تا الان هرچی پیدا کردم خوردم ۱۳۰۰ تا ...

اره منم ۱۲۰۰تا خوردم☺باید شیر میخوردم ۱۵۰ کالری داشت.یادم رفت😂😂

پر نمیشه دیگ چ کنیم😣خداکنه استپ نکنیم😁

ب نظرت این چندروز چقد کم کردی؟

من گردنم زده بیرون😂😂😂داره مث زرافه ها خودشو نشون میده😃😃😃

مگه ميشه زي زي گولو رو نديده باشه؟؟؟ آقاي جماااااااااالي؟؟؟

ولش کن بابا این سوسوله کارتون دهه نودی میبیه ایییششش😞😞😂😂😂😂حالا میخواد بگه من کوچولوعم مثلا😛😛😛

😂😂😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
۵۴ خوبه دیگ.مگه قدت چنده؟خاهر شوهرم ۱۶۵ با وزن ۵۳ احساس میکنم خ لاغره.بسه والا🙄

166 قدم

اخه من باید 52 حداقل بشم استعداد چاقی دارم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
166 قدم اخه من باید 52 حداقل بشم استعداد چاقی دارم

بیخیاااال ترخدا😣 همه استعداد چاقی دارن.

دکتر کرمانی میگفت اصلا کسی ژنتیکی چاق نیس و ارثی هم نی.

ارث نه گفتن ب غذا رو بعضی ها دادن و لاغرن و بعضی از خانواده ها ندارن و چاقن.

بستگی ب خودمون داره.بخدا ی وقت وسواس لاغری میگیری یهو نشی ۳۰ کیلو مث این عکسا 😰😰😰

شوخی میکنما😝😝😝😝😆😆

ولش کن بابا این سوسوله کارتون دهه نودی میبیه ایییششش😞😞😂😂😂😂حالا میخواد بگه من کوچولوعم مثلا😛😛 ...

ووی خیلی قشنگه دیدی در کیوووونشون پودر بجه میزنن😅😅😅من تمام کارتونای باربی هارو دیدم.۱۲ پرنسس.شاهزاده گدا.راپانزل.تینکربل.گیسو کمند....

بعد دیگه هتل ترانسیلوانیا.یدونه ام بود ک ی کاراکتر با لهجه ترکی بود بعد درختاشون جنس کاموا بود اسمش یادم نمیاد🙄تازه شازده کوچولوام خیلی قشنگه😍😍

بیخود نمیخواد  اونم بشناسی😂😂😂😂 زیبا.۲/# ۵.ساله.از.یه.جایی.از.ایران  😂😂😂😂

😅😅😅😅😅😅خب برو برام دانلودش کن قشنگ بریز تو فلش بیار ببینم😌😌😌😌

ووی خیلی قشنگه دیدی در کیوووونشون پودر بجه میزنن😅😅😅من تمام کارتونای باربی هارو دیدم.۱۲ پرنسس.شاهز ...

این انیمیشن جدیدا دوبله هاشون از خودشون قشنگ تره 😍😍😍

من عاشق مینیوم ها هستم. ای خداااا عشقن عشق.

مینیوم ها ۲