2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست
بگو‌عزیزم 

اول اینکه هر روز دو لیوان اب ولرم و سرکه سیب 

و دو لیوان اب ولرم با ابلیمو تازه میخوره بین روز 

برا معده خطری نداره؟؟؟

بعد چای معمولی و کلا حذف کرده و فقط در طول روز چای سبز میخوره این مشکلی نداره؟؟

وعده ای عذاییشم کلا کم کرده و برنج و سیب زمینی رو دکتر براش غدقن کرده فعلا

به نظرت اینطوری وزن کم میکنه؟؟ امیدوار باشم؟؟

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

خانوم شما با اون پستا کاری نداشته باش. گزارشای بچه ها از ورزش و حلقه و ..... اینقدر زیاده که پستای ب ...

عزیزم فکر نمیکنم منظورش شما بودی 

بیشتر بچه هایی که وسط هفته وزن میکنن بعد میان انرژی منفی میدن 

وگرنه مثلا یبار هم بیای بگی انگیزم کم شده و بچه ها انگیزه بدن مشکلی نداره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ولی به راحتی قابل کنترله شما اگه همین کارایی که توی این تاپیک گفته شده توی پست اول، را انجام ...

عزیز دلم گفتم قبلش همسرم کبد چرب داره تازه دو روزه ازمایش داده فهمیدیم 

گرید۲😭😭

خیلی نگرانشم تو نت که زدم خیلی بد نوشته 

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

من شب چای سبزدم کردم بادارچین ورنجبیلخوردم اون آتیش بود😃

یعنی چجوری شدی؟؟؟؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
😑😑 مگه میخوای خودکشی کنی قراره  زندگی سالم داشته باشیم نه به هر قیمتی لاغر کنیم  من خود ...

عزیزم تا قبر این سرکه سیب از عطاری میحریدم مزه اش رو دوست داشتم

ولی ایندفه از فروشگاه مارک مهرام ورداشتم نوشته تخمیری

واقعا نمیشه خورد

چای سبز هم مارک احمد ورداشتم بدون قند اصلا نمیشه مصرف کرد

در صورتی ک کن در گذشته همه اینا رو میخوردم 20 کیلو کاهش داشتم

البته منظورم 6 سال پیش ایناس

☺️
آره من22سالمه.مامانم ازوقتی فهیمده دلنگرانی خواب نداره من یخ بچه8ماهه دارم واسه خاطربچم دارم تلاشموم ...

حتما موفق میشی عزیزم❤❤❤

خیلی خوبه که تلاشتو میکنی حتما درمان میشه 

عزیزم فکر نمیکنم منظورش شما بودی  بیشتر بچه هایی که وسط هفته وزن میکنن بعد میان انرژی منفی مید ...

فدات شم عزیزم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
آره من22سالمه.مامانم ازوقتی فهیمده دلنگرانی خواب نداره من یخ بچه8ماهه دارم واسه خاطربچم دارم تلاشموم ...

عزیزم کبد چرب بیشتر بخاطر تغذیه غلط و نداشتن فعالیت هست اگه وزنت رو کم کنی تغذیه ت رو درست کنی و ورزش داشته باشی خوب میشه نگران نباش 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یه پست بنویس از اون حرف خوشکلا که همیشه میزنی و امیدوار کنندس بنویس ، بگو دیگه کسی انرژی منفی نده ، ...

من صبح چندتا رو تیر بارون کردم ولی خب تعداد ضعفا زیاد شده😂😂😂😂

@بامدادخمار  فخخخخخط بزن راحتشون کن😂😂

ما.میتوانیم.#  

اگه.بخوایم.باید.بتونیم#  

هرکی.نمیتونه.بره.اینقد# .بخوره.تا.بترکه 

😈😈😈😈

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

دوستای خوشکل وناز خودم من رفتم 

من هنوز فستم به باد نرفته امیدوارم همگیتون موفق باشید خوشکلای من  

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!
تو عزیزی دوس دارم واست به خدا هدیه بفرستم اگه امکانش باشه هر چند شما اینقد با ارزشی که لایق بهترینها ...

ممنون مهربونم لطف داری 

همینکه شماها خوشحال باشید و به هدفتون برسید و‌برای منم دعا کنید بهترین هدیه س عشقم 😘😘♥️♥️