2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832919 بازدید | 290067 پست
ببخشید دوستان‌ زیاد میپرسم چون واقعا نیاز دارم که زودتر لاغر بشم ولی رژیم های دکترهای تغذیه خیلی پخت ...

ببین گلم من خودم تازه اول راهم ولی یه چیز رو تو این چن وقته فهمیدم

این مقدار کالری باید با مواد غذایی سالم پر بشه مقدار متوازنی از مواد مختلف

مثلا من اوایل خوشحال بودم 1500 کالری میتونم بخورم راحت نون و برنجمو میخوردم و همش سیر بودم بعد فهمیدم که کارم اشتباه بوده در حالیکه ورزش هم میکردم 400 گرم کم میکردم در هفته

الان دارم تصحیح میکنم این کارم رو

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام بچه ها منم همیشه نمیتونم تایپ کنم واسه همین خواننده خاموشم ولی از خیلی وقت پیش با تاپیک بامداد ...

تو چن وقت 10 کیلو کم کردی؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دیگه آخرین راه حل که واسه لاغر‍‍ی به ذهنم میرسه

خوردن مایع ظرفشویی پریله چون به چربی ها نفوذ 
میکنه واونارو  و از بین میبره😁😁😁😁😁
   وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
دیگه آخرین راه حل که واسه لاغر‍ ‍ی به ذهنم میرسه خوردن مایع ظرفشویی پریله چون به چربی ها نفوذ& ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂✋

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
هیچی یه تاپیک جدید الهی مدد

اقا اگه تایپک جدید زدین منم ببرید لطفاااا

سلام دوستای عزیزم از همه کسانی که برای پدر عزیزم دعا کردن بی نهایتتتتتتتتتت سپاس گذارممممممممممم پد ...

وای چقدخوشحالم ک پدره عزیزت ب سلامت عمل شد ان،شالله ک حالش بهتربشه و ب آغوش گرم خانوادتون برگرده❤❤❤❤

غیراز🌙،❤ازعالم وآدم کندم...