2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830059 بازدید | 290067 پست
هرچه چاق تر بهتر😂😂😂😂مثلا من ۷۳ بودم با قد ۱۶۰ میگفتن خیلیم عالی😁😁😁

منم قدم ۱۶۳ وزنم الان ۶۹.۵همه بهم میگن لاغرشو فقط همسایه مون میگه خوبی دیگه خیلی لاغرنشو زشت میشی!خودمم میدونم الان چاقم.شکم وپهلوم مخصوصا.دوست دارم سایزم بشه ۳۸الان ۴۲سایزمه.نمیدونم برسم ۶۰؛۶۱کیلو ب سایزدلخواهم میرسم یانه؟دلم میخواد بشم ۶۰ولی دوست صمیمیم ۵۹کیلوئه وخیلییی لاغره.قدشم حدودا 

۱۶۵ و۱۶۴.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

یعنی چی هر کی بچهام میبینه میگه به باباشون رفتن قلمین انگار من گامبالویم این شد شروع لاغری #انگیزه

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شهرزاد جون ۷۳ که بودی غیر از وزن بارداریت

وقتی دخترم به دنیا اومد ۷۶ بودم بعد تو یکسال شیردهی شدم ۷۳ بعد رژیم گرفتم خودم تنهاکالری شماری میکردم شدم یک سالی شدم۶۳ بعد دیگه ول کردم دخترم شد ۳ سالش باز شدم ۶۶ دیگه همون ۶۶ بودم تا شهریور که اومدم اینجا و شدم ۵۳و ۸۰۰  😍😍

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
وقتی دخترم به دنیا اومد ۷۶ بودم بعد تو یکسال شیردهی شدم ۷۳ بعد رژیم گرفتم خودم تنهاکالری شماری میکرد ...

یعنی گلم از شهریور امسال شدی ۵۳

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!
وقتی دخترم به دنیا اومد ۷۶ بودم بعد تو یکسال شیردهی شدم ۷۳ بعد رژیم گرفتم خودم تنهاکالری شماری میکرد ...

ماشالا به اين اراده👏

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
یعنی چی هر کی بچهام میبینه میگه به باباشون رفتن قلمین انگار من گامبالویم این شد شروع لاغری #انگیزه

وزنت ک خیلی خوبه الان!

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

یعنی گلم از شهریور امسال شدی ۵۳

اره ۲ کیلو و خورده ایشو بعد تثبیت کم کردم.از اول شهریور تا ۲۶ مهر شدم ۵۶ ولی همه چیزو رعایت میکردم اصلا پرخوری نداشتم ورزشم زیاد بود

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

من مجردم و ۷۰کیلو!

تو باردادی خیلی چاق شدم  روز قبل زایمان۸۲ و۸۳ بودم

من دختر بودم ٥٨ ،نامزدي ٦٥ بعد عروسي ٧٠تو بارداري٩١😱😱بعد زايمان ٨٠ تا دوماه پيش كه شدم ٨٢،وتر اين ده روز به لطف بامداد جون٧٩.

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
خوبه انگیزه بهت دادن ازشون ممنون باش😂😂😂

آخه مشکل اینجائه من بدتر حرص میخوردم وغذامیخورم.ولی بهم بگن خوبی روحسه میگیرم وبدتر جو میگیرتم.تو گروه نه ولی تو فامیل بهم برمیخوره.با اینکارشون اراده مو بیشتر به هم میریزن

سلااام با اجازه ی همگی منم می خوام تواین تاپیک باشم چقدددد اینجا خوبههههه😄از فردا منم رژیمو دوباره شروع می کنم سفت و سخت انشالله 😎قد ۱۷۰ وزن ۷۰ولی می خوام دوباره ۶۵ بشم نمی دونم چرا یهو انقد اضافه کردم 😣البته تا عید نوروز انشالله کم کنم😆😜

من دختر بودم ٥٨ ،نامزدي ٦٥ بعد عروسي ٧٠تو بارداري٩١😱😱بعد زايمان ٨٠ تا دوماه پيش كه شدم ٨٢،وتر اين ...

مامانم عكساي مجردين نشونم ميده ميگه لاغر شو ترو خدا ده سال ديگه فسارت ميره بالا سكته ميكني😂😂