2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829477 بازدید | 290067 پست
😂😂 هیجانش خوبه 👌 بالاتر نبر 🔫

خخخخخخ      

خانومی کلا چی بخورم صبحانه غیر از روزای فست؟؟؟ یه مثال بزن برام

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣🤣  اوه اوه مواظب باش  اومد میگیم نظرات طاقچه ایشو نگه داره واسه خودش 🔫

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این برعکسه‌ دفتر ۴۰ برگه منو راضیه‌ میگه بهش دست نزن خوبه‌ 

طاقچه دوست نداره

تیکر هدفمیییی   
😂😂😂😂

موقع سوسک کشیا کجا بودن 

دوتا تاپیک بفنا دادیم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خخخخخخ         خانومی کلا چی بخورم صبحانه غیر از روزای فست؟؟؟ یه مثال بزن برا ...

نون پنیر 

تخم مرغ آبپز 

همین 😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام فرمانده جونم خوبی؟خداخیرت بده،تونمیدونی برای چی،ولی من وخدا میدونیم😘😘

قربونت مهربونم 😘😘😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 این برعکسه‌ دفتر ۴۰ برگه منو راضیه‌ میگه بهش دست نزن خوبه‌  طاقچه دوست ن ...

عَخی 🥺🥺

بینوا.حسییییین# 😂

نون پنیر  تخم مرغ آبپز  همین 😅

خب عزیزم اونوقت به سقف کالری مجازم نمیرسم که

پس چجوری کالریمو پر کنم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
اسم سوسکو نیار،الان محدثه سروکلش پیدامیشه،لامصب کوه تجربه است😁😁

😂😂 همون مارو سوسکی کرد وگرنه ما دخترای چشم و‌گوش بسته ای بودیم