2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829581 بازدید | 290067 پست
سلام گلم موفق باشی 👌♥️

بامداد جون به روحیه دادنت خیلی نیاز دارم😢شوهرمم از شکم متنفره منم کل هیکلم شده شکم😢

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 
اصن سگ تو گوزش😂😂😂😂

😂😂😂 والا با این نونا شون

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان خسته نباشید امشب زود بخوابید که گشنگی بهتون فشار نیاره به امید صبحونه فردا بخوابید 😁😁😁😁

شبتون بخیر خوشگلا😍😍😍😍😍😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
نعلتیییی چن دفه گفتم ازین کشفیاتت اینجا سخن به میان نیار مینموعیمون😂😂😂😂حالا خوب شد😝😝😝ببین با ...

😂😂🤐 

خودم نمودیده شدم ☹️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😂😂😂 والا با این نونا شون

سلام عزيز دلم بخدا تا دنيا دنياي برات دعا ميكنم بهترين و مفيدترين تايپيك ني ني سايته 😘😘😘😘😘😘تو عشقي 💐💐💐💐

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
عزیزم من دخترم تقریبا یکسال و ده ماهش بود از پوشک گرفتم ولی بنظرم وقتش بود و خودش آماده بود من اصلا ...

آره حرفتون واقعا درسته من دخترم یک سال و ۶ ماهه از پوشک گرفتم و خودش آمادگیش رو داشت ولی پسرم تا نزدیک ۳ سالگی پوشک میشد با اینکه بچه دومم بود و تجربه ام بیشتر بود ولی دیدم خودش آمادگیش نداره منم اصرار نکردم و اذیتش نکردم 

اینو گفتم شاید بدرد دوستمون بخوره

مامانجوجبودم#

@مامانجوجوبودم  ‍‍