2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826513 بازدید | 290067 پست
میزان سوخت کالری فرقی ندارد؟

چون من طناب دارم ولی بدون طناب میرم باطناب خیلی سخت میشه رفت ولی فکرکنم باطناب کالریش بیشتر باشه دقیقا نمیدونم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحانه یه تخم مرغ آبپز... ناهار پنج قاشق لوبیا یک و نیم کف دست سنگک شیش قاشق ماست😥 میانوعده سه چه ...

سلام دوست عزیز شما در طی این دوماه چند کیلو کم کردید؟

آزاد شدم خوشحالم ننه ایشالا آزادی قسمت همه

دوستان این تخمه های سیاه هستش شمشیری کالری ایناروچجوری حساب کنم

@soohaaa  

@بامدادخمار  

@شهرزاد93  

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

گشنمه😓😥

ازکالریمم ۱۲۳تامونده 

من عذاب ها کشیدما اینقدر اذیت شدم ک نگو همش تو راه بودم هر ۱۰ دقیقه میبردمش یعنی دیگه جون نداشتم به ...

دوسالو نیمشه وای خیلی سخته اصلا یادم رفته به خدا دختر بزرگم ۱۴ سالشه الان خیلی برا این کوچیکه سختمه خدا کمکم کنه انشااله🙏🙏🙏🙏🙏

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
ای گوبون بشم الهییی😚😚😚😚خودمم خیلی☹☹☹بیتلبیتا همش مجبورم میکنن از غاربرم بیرون ☹☹ شهرزاد.عاجققق ...

گوجو_های_بیتلبیت#  ‍ 😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😭😭😭😭😷😷😷😷ایییییی تو روحت  @بامدادخمار     بیا این محدثه‌ رو بگیر 😂

@ellllllli  

بیا-بگیرمت_گوجو#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من شکمم از۱۰۴شد۸۰ولی زیرشکمم اصلاسایزش تغییرنکرده درحالی که تمرینات زیرشکم انجام میدم سزارینی هم بود ...

زیر شکم از شکم هم سخت تر آب میشه 

ورزش ورزش ورزش صبررررر

مرسی عزیزم دم نوش میتونم بخورم ؟بجای قند کشمش مشکلی نداره؟ واینکه حدودا چند کیلو کم میکنم؟

چیییییییی؟؟ مگه توضیحات رژیم پروتیین رو نخوندی 😒

کلا قند نداره که بجاش کشمش یا چیز دیگه بخوای بخوری 

کلا دمنوش و‌چای و قهوه نداره گفتم فقط آب جوش یا چای خیلیییی کمرنگ اونم یه فنجان اگه عادت داری اگه نداری اصلا نخوری بهتره 

باید کاااااملاااااا طبق دستور رژیم باشی همونایی که نوشتم نه بیشتر نه کمتر هیج چیزی هم جایگزین نداره 

بستگی به بدنت داره که چجوری جواب بده 

بعضی بچه ها سه روز گرفتن ۲ کیلو کم شدن یکی تو یک روز ۳۰۰گرم کم کرده 

خودم چهار روز گرفتم حدودا ۳۸۰۰ کم شدم 

دوستان این تخمه های سیاه هستش شمشیری کالری ایناروچجوری حساب کنم @soohaaa     @بامدادخ ...

گرمی 

حدودا ۲۰تاش ۱۰ گرمه