2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829323 بازدید | 290067 پست
۱۵۰ گرم نون سنگکم زده بود ۴۸۰ تا سکته کردم 

دیفونه شده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
دیفونه شده 

فک کنم دیگه میخاد ما هیلی لاغر شیم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 شما تاج سرین برای شمااااااا آش گوشت میزارم اصلا یه چیز تو مایه های حلیم ولی یکم متفاوت ک ...

قربونت 😘😘♥️

واااای نگووووووو😍😍 کریم_تو_مسلمون_نیستی#  ‍ 😩😩😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ما همه چی میتونیم بخوریم 😂😂😂

😂😂😂

دقیقا جمله ی منو شوهرم تو خونه هس😁😁 حالا اون همه چی خور نیس ولی خدآیی من توانایی و قدرت اینو دارم تو هرساعت از شبانه روز هر غذایی بذارن جلوم رو بخورم😂😂😂😂

فک کن چنین ادمی که رژیم گرفته باید بهش دخیل ببندن😂😂

بامداد جون اینجا بچه ها از مولتی ویتامین ک باعث کاهش وزنم میشه حرف میزنن من هیچی استفاده نمیکنم

آره عزیزم بعد از یک ماه رژیم باید مولتی ویتامین بخوری که ویتامینت تامین بشه و‌وزنت استاپ نشه 

خانومی من امروز یه 60-70 تایی بیشتر خوردم   دعبا باید بشم؟؟؟ البته دیروز زیر حد مجاز بستم. ا ...

نه عزیزم اشکال نداره 

سی تا دراز نشست برو 

آره عزیزم بعد از یک ماه رژیم باید مولتی ویتامین بخوری که ویتامینت تامین بشه و‌وزنت استاپ نشه 

چی بخورم؟من ۱۵ دی شزوع کردم از نو.....بعد ۱۵ ماه بعد باید قرص بخورم؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
نه گلم دعوا چرا. نوش جونت فردا یکم بیشتر کیونتو بچرخون 😁

خخخخخخخخخخخخ

نمیشه به جای دیروز که کمتر از حد مجاز خوردم، جابجا بشه؟؟؟ دیروز 200 تا کمتر خوردم امروز 70 تا بیشتر ؟    

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
نه عزیزم اشکال نداره  سی تا دراز نشست برو

تو کرفس زده ۲۰ تا در دقیقه چجوری ۳۰ تا رو حساب کنم😑😑

سلام عزیزم  آفرین عالیه  بله درسته همه چیز میتونی فقط خام و‌گیاهی و‌کالریت هم درسته  ...

ممنون عزیزم.

تخمه کدوم خام دارم.اونو میخورم.

یه کوچولو احساس ضعف میکنم.آخه همش میوه و سبزیجات خوردم.ولی در کل حس خوبیه.

دستگاه گوارش استراحت میکنه.

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
نه عزیزم اشکال نداره  سی تا دراز نشست برو

وااای سخته   من به دراز نشست عادت ندارم چرا آخه. خیلیم بده 

عزیزم قبل دراز نشست باید گرم کرد آیا؟؟؟؟؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
خب اصلا ترازو من دیجیتالی نیس از ایناس ک بالاش ی ظرف داره.....بعدشم اگر ترازو روشن کنی وزن ظرف و موا ...

ترازوت عقربه ایه؟ خب اونا نیاز به ریست نداره

نه وزن ظرف رو اصلا حساب نمیکنه همینش از عجایبه😁