2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826543 بازدید | 290067 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خاله  تگزاس و نمیگی☹☹جنیفر گلد بکنه 😂😂😂

برگ_برگ_آمریکا# ✊🏼✊🏼

وای ننه آخرین باری که اینو گفتم نینی یار اومد تاپیکو قفل کرد 😥🤐

سنگر بگیرید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
همش تقصیر جنیفر دربه دره 🔫 توپت_بترکه_جنیفر#  ‍ 😝😝

وااای بامداد هنوز دارم به این توپت بترکه میخندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلااااام خووووبید

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
وااای بامداد هنوز دارم به این توپت بترکه میخندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😂😂😂😂😂الان خوجل‌ خانوم با شینیونش‌ میاد

💩💩 گُل به سر 😂😂😂

@یاسیf   

@yasi_f   

کجایی نیستی

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
پس چرا شوهر من همش میگفت لاغر شو یکم طاقچه ات لاغر شه؟ 😂😂😂 یعنی شوهر من مرد نیست؟ 😩😩😩

😂😂  

سلام عزیزم 😘

بامداد جون من تا عید میتونم ۴ کیلو کم کنم با این روش؟؟؟