2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829483 بازدید | 290067 پست
واااااای کتتتتک         اووووخ معذلت میخوام عجیجم     &nbs ...

😂🔫

پس بزار حداقل یه پیس بزنم دلم خنک شه 😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
شطوری شهرزاد جونم خوفی توووووووووووو ناهار چی داری

گوبونتم خوبم 😋😍😍اودت خوبی؟من ناهار ی لیوان شیر محلی با نون خشک جو دارم مادر😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام حداکثر تا چه ساعتی باید بخوریم؟بعدشم من با کالری ۱۲۰۰ کم نمیکنم.شاید چون خیلی هی رژیم گرفتم ول کردم جواب نمیده حدودا با۱۰۰۰تا کم میکنم.افسردگی گرفتم میخواستم تا عید زیر ۷۰ کیلو بشم ولی نمیتونممممم.قدم ۱۶۸ وزنم ۷۵😢

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
شام حداکثر تا چه ساعتی باید بخوریم؟بعدشم من با کالری ۱۲۰۰ کم نمیکنم.شاید چون خیلی هی رژیم گرفتم ول ک ...

تا هشت 

۱۰۰۰ اشتباهه واسه وزنت با همینم اگه بگیری دیگه بعد از یمدت کم نمیکنی 

رژیم شوک بگیر اول بعدش حداقل با ۱۲۰۰ شروع کن فست و خگخ و ورزش هم داشته باشی مطمئنن کم میشی 

رژیم شوک

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نیکی‌ نینجا‌ وارد میشود 

سلام عشقم 😘❤️😂حالت بهتره ؟؟ 

😂😂😂 وقتی انقدر فشار میارن ملت از یه جا دیگشون میزنه بیرون اصلا یه چیزایی میبینم دورو اطرافم  ...

دقیقا از ادراک ما خارجه😂😂ایران رسما شده جم مدتیه😐😒

ولی همش در یک جمله خلاصه میشه بخدا 👇👇

ازماست.که.برماست#  

اگه زنا قدر خودشونو بدونن دستمایه ی هرزگی مردا نمیشن تا بعدم مص دستمال توالت پرتشون کنن جای بدتر از اون جایی که بودن...

دیگه بیشتر نمیگم الان ازون بالا میاد ی دسته حوری😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
دقیقا از ادراک ما خارجه😂😂ایران رسما شده جم مدتیه😐😒 ولی همش در یک جمله خلاصه میشه بخدا 👇👇 از ...

😂😂😂😂

😂😂😂 وقتی انقدر فشار میارن ملت از یه جا دیگشون میزنه بیرون اصلا یه چیزایی میبینم دورو اطرافم  ...

بامدادجون دیشب با شوهرم بیمارستان بودیم یدختره کثافت  خوشکل چشم عسلی 😠😁😁میخ شده بود رو شوهرم  و عشوه خرکی میومد😠😠😠

خواهرم بهم گفت ببین سها دختره داره چکارا میکنه 😡 

منم مثل شیر ماده رفتم جلو شوهرم  وایسادم رد نگاه عوضی رو سد کردم😬😬 وقتی هم از کنارش رد شدم بلند گفتم انترک میمون 😂😂

سلام گوگولی‌ مگولی 😍😍😘😘😘 نه بامداد جون ‌ من انقدر بد مریضم‌ طول می کشه تا خوب شم ‌ ک ...

ایشالا زود خوب بشی عسیسم❤️❤️ 

بینوا.حسییییین# 😂😂

تا هشت  ۱۰۰۰ اشتباهه واسه وزنت با همینم اگه بگیری دیگه بعد از یمدت کم نمیکنی  رژیم شوک ب ...

خداکنه کم کنم دیگه دارم از غصه میترکم.ورزش روزی یه ۲۰ دیقه میرقصم ۱۰تا۱۵ دقیقه هم حرکات با سن دارم.اگه با ۱۲۰۰ برم روز فستم رعایت کنم ولی خگخ نداشته باشم حدودا میتونم تا عید زیر ۷۰ بشم بامدادجون؟

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............