2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829320 بازدید | 290067 پست
یبوست و تیرویید ندارم.قبل از شروع رژیمم دکتر رفتم کمبود آهن داشتم.تا ده پونزده روز اول هم با وجود ای ...

من مشکل تیروئید دارم انواع ویتامین هارو دارم میخورم میترسم هیچی کم نکنم😔😔

عزیزم چون عصر بود اینطور شده با شکم خالی وزن کنی کمترشدی نگران نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکی مرسی عزیزم از راهنماییت ینی من مجازم توی طول روز۱۱۸۰تا کالری بخورم درسته؟

اگه ۶۴ کیلویی آره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چرا اجیل مخلوط اینقد کالریش زیاده ادم پشیمون میشه ازخوردنش🤨😐

چون چربی داره بهتره فقط یه مدل بخوری بادام از همش بهتره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اگه ۶۴ کیلویی آره 

بامداد جون خواهرم هم میخواد بااین تاپیک کم کنه  ولی عوض نی نی سایت نیست ۶۶کیلو هستش کالری روزانش چقدمیشه؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ای نامرد گوجو😒😒😒 تو.خود.عجقی.خود.عجقققق#   😍😍

😘😘❤️❤️

نفس_من_بیدی#  

خوشبحالت من دیروز همش ضعف داشتم😂

دیروز روزم باچای سبزواب پرشد😂😂تاگرسنم میشد اب میخوردم که اخرش کالریمو با۴۸۱ بستم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
یبوست و تیرویید ندارم.قبل از شروع رژیمم دکتر رفتم کمبود آهن داشتم.تا ده پونزده روز اول هم با وجود ای ...

😒🔫

وسط هفته و وسط روز وزن کردی ؟ 

وسط روز و با سه روز رژیم توقع داشتی پنج کیلو‌کم بشی ؟ 

این اسمش استوپ نیست گلم وقتی یک هفته ی کامل رعایت کردی و صبح ناشتا و طبق همون شرایطی که هفته ی قبلش وزن کردی اینهفته هم وزن کردی و دیدی اصلا کاهش نداری استوپه 

دیگه وسط هفته وزن نکن چون ممکنه انگیزت کم بشه 

مچکرم بامداد جونم😚😚 ولی ی بار دیگه بفرست لینکش ابی نشد  نشد واردش بشم☹☹

آبی نمیشه ولی میزنم وارد میشه 

بزار اسم پیجو‌بزارم 

بامداد جون خواهرم هم میخواد بااین تاپیک کم کنه  ولی عوض نی نی سایت نیست ۶۶کیلو هستش کالری روزان ...

خب مگه پست اول رو‌نخوندی گلم وزن ضربدر بیست منهای صد ۱۲۲۰ 

خوشبحالت من دیروز همش ضعف داشتم😂

عزیزم چای سبز بخور جلو اشتهات رو میگیره  ابم بخور زیاد کالریتم با چیزایی پر کن که کالری کم دارن اما مدت طولانی تری سیر نگهت میدان

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
مچکرم بامداد جونم😚😚 ولی ی بار دیگه بفرست لینکش ابی نشد  نشد واردش بشم☹☹

https://www.instagram.com/fitness_cilip/

خب مگه پست اول رو‌نخوندی گلم وزن ضربدر بیست منهای صد ۱۲۲۰ 

اولش ۷۵ بوده باپیاده روی کم خوری تو چهارماه شد۶۶.ممنون گلم .