2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829477 بازدید | 290067 پست
بامداد جونم توی نمودار مانکن اشکالی داره هر از چند گاهی کربوهیدراتمون از پروتئینمون جلو تر باشه خیلی ...

نه عزیزم اشکال نداره 

حتی کربوهیدراتی که از میوه یا سبزیجاته مشکلی نداره 

فقط برنج نون سیب زمینی و‌ماکارپنی رو‌کمتر کنی خوبه اونم نه اینکه اصلا نخوری کمتر از قبل باشه و به اندازه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یکی بود که اومد اینجا تبلیغ گروه لاغری میکرد و گفت که من اینجا رژیم گرفتم و اصلا کم نشدم و عو ...

😂😂😂😂

حسین‌تو‌روحت‌# با‌این‌دروغگوها.#  

همیشه.در.هر.بدبختی.# پای.حسین.بینوا.وسطه.#  

😂😂😂

تیکر هدفمیییی   
من ۶۴...دوست دارم بشم ۵۹...چیکار کنم

پست اول تاپیکو بخون با دققققت بعد هر سوالی داشتی بپرس

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😂😂😂😂 حسین‌تو‌روحت‌# با‌این‌دروغگوها.#   همیشه.در.هر.بدبختی.# پای.حسین.بینوا.وس ...

🤣🤣🤣🤣

بینوا.حسییییین#  

حسیییین_چیکاره_بیده# 😂😂

شنبه ها فست باشی بهتره چون روز قبل از وزن کشیه و اینکه چون گروهی داریم رژیم میگیریم همه تو یک روز مش ...

سلام عزیزم ممنون بابت تاپیکت 💙😘

ی سوال اب برنج ک پخته شده کالری میدونه چقد زیاده ایا؟؟میشه بخورم

وزن فعلی 55.300                                 ممنون از بامداد خمار و تاپیک خوبش😍💜💜💜
😂😂 ادعا میکنه اینجا رژیم گرفته ما عضله هاشو سوزوندیم 🤐 کاش حداقل انقدر جرات داشت میومد تو تاپیک ...

خصوصی من نیومده 😂😂فک کنم گفته این همدستشه  اینم عضله سوزه😂😂

محدثه جون شور کنتور برقتونو نزن من امروز یتومن از حقوق خودمو فی سبیل الله رفختم بحساب برادر شوهرم😂

خوش به حال خودم که از همه قوم شوهر دورم و سال به سال میبینمشون😂😂😂😂😂