2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829477 بازدید | 290067 پست
😂😂😂😂😂پری شدم دیشب بادش خوابید وامونده

چه بد موقع خوشگل میشن که استفاده هم نمیتونه بشه ازشون☹😞 خیرت به اون حسین بیچاره نمیرسه😂😂😂

بینوا.حسییییین#  

با کسب اجازه از سرقفلی کار بامداد🤣🤣🤣

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
چه بد موقع خوشگل میشن که استفاده هم نمیتونه بشه ازشون☹😞 خیرت به اون حسین بیچاره نمیرسه😂😂😂 بینو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز میخوام اش درست کنم تو هوای سرد میچسبه؛ساعت ۸ پاشدم حبوبات گذاشتم بپزه نگاه بیرون کردم دیدم هوا ...

سلام شهرزادی خوج به حالت😩روزم امروز  دیشب دو خوابیدم با اون خستگیه دیروز هفتم پاشدم دخملو رو فرستادم مهد خیلی گشنمه ناهار گودزیلا ها رو بزارم یه چرت بزنم اگه بشه چقدم هوا سرده😫

چه بد موقع خوشگل میشن که استفاده هم نمیتونه بشه ازشون☹😞 خیرت به اون حسین بیچاره نمیرسه😂😂😂 بینو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂. 

اااااای‌ خدا تا میخواد دستاش بیاد بالا جیغ زود تر میزنم ‌. 

بیچاره تیک گرفته‌ میگه شاید بخوام کلمو‌ بخارونم‌ . شاید دست تو مماغم‌ کنم تو میایی جلو چشمم‌ سریع‌ میارم پایییین😂😂 

تیکر هدفمیییی   
فدای تو عزیزدلم😙😙😙😙😙😙 نخیر همچینم زرنگ نیستم بابا انقد دلم میخواد عصر ورزش کنم تازه شبها بلند ...

اره انگار ورزش میکنی کیون اینا درد میگیره😂😂😂😂 منم گودزیلا همش میپرسه ورزشت چقدره میگم ۲ ساعت اینجوری میشه😓محلش نمیذارم عادت کرده ولی نگاهش همیشه حسرت داره که یعنی دیگه بسسسه😂😂 حالا انگار ورزش نکنی بشینی پیش اینا میخوان چه گلی به سرت بزنن همچین لحظه شماری میکنن ورزش تموم بشه😞

😂😂😂😂😂😂😂😂😂.  اااااای‌ خدا تا میخواد دستاش بیاد بالا جیغ زود تر میزنم ‌.  بیچاره ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جگر.صدام.برات.شرحه.شرحه.# بشه حسین

😂‍‍‍‍‍😂😂 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂.  اااااای‌ خدا تا میخواد دستاش بیاد بالا جیغ زود تر میزنم ‌.  بیچاره ...

آخ آخ آخ مُردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام شهرزادی خوج به حالت😩روزم امروز  دیشب دو خوابیدم با اون خستگیه دیروز هفتم پاشدم دخملو رو ف ...

سلام عزیزم😚☹🙁اره منم دیگه سال اخر گشادیمه از سال دیگه دخملو میره پیش دبستانی و بعدم مدرسه اول صبح نموده میشم به مدت نا معلومی😂😂😢😢 بعد از بچه دار شدن و رژیم که دیگه ادم سابق نشدم بعد مدرسه رفتن دخملو هم میدونم دیگه ادم سابق نمیشم 🤣🤣🤣🤣🤣

اره انگار ورزش میکنی کیون اینا درد میگیره😂😂😂😂 منم گودزیلا همش میپرسه ورزشت چقدره میگم ۲ ساعت این ...

آره والا همینو بگو 

میخوان بشینیم پیششون دستور بدن کار دیگه که بلد نیستن یکم حرفای قشنگ به ادم بزنن 😐😐😐😐😐

آره والا همینو بگو  میخوان بشینیم پیششون دستور بدن کار دیگه که بلد نیستن یکم حرفای قشنگ به ادم ...

حرف قشنگ بخور تو فرق سرشون مادر😂😂😂همش میخوان ی چیزی بخورن☹☹😒😒

سلام عزیزم😚☹🙁اره منم دیگه سال اخر گشادیمه از سال دیگه دخملو میره پیش دبستانی و بعدم مدرسه اول صبح ...

😂😂😂😂😂

سال دیگه نموده شدن با نمد‌ و کاردستی‌ رو بهت تبریک میگم😂😂

تیکر هدفمیییی