2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829717 بازدید | 290067 پست
ممنون عزیزم ولی جدی میگم؛ دیشب واقعا تصمیم داشتم دیگه لاغر نکنم، میخواستم برم تو فاز تثبیت. آخه یه م ...

خدا بد نده اگه واقعا هدفت لاغری عیچ چیز نباید جلوی راهت بگیره

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂 دیگه خودش پیامارو خونده ولی بذار هشتک بزنم به پاس زحمات بی شائبمون😂😂😂 همشون.بیتلبی ...

نگا شانسم نداریم ی بار برا خودمون هشتک زدیم نی نی سایت فهمید هشتک دلقکیه ابی نمیشه☹☹😂😂😂

@نیییییییکی      

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
اییییی از دست تو.... والله من با قد ۱۵۳ وزنم شد ۵۰ همه دنیا بهم میگفتن چرا آخه اینقد لاغر شدی.الان خ ...

😅😅 قدم که خیلییی رشیده اصلا هر کی میخواد چراغونی کنه منو صدا میزنه 😂

ولی فکر نکنم تا ۴۵ برم همون ۵۰ خوبه فعلا هدف گزاشتم یکم انگیزه بگیرم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیززم البته که ما یه بچه نوپا نبستیم ولی وقتی میان تو این تاپیک نوشته کاهش وزن وزندگی سالم بامداد خ ...

عزیز دلم خب من همیشه نمیتونم تو تاپیک حاضر باشم مخصوصا این اواخر که درس دخترم خیلی بیشتر شده 

ولی چشم سعی میکنم بیشتر بیام ❤️

شماها هم قول بدید بچه های خوبی باشید بی انگیزه نشید 

عید_نزدیکه# 😈

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😅😅 قدم که خیلییی رشیده اصلا هر کی میخواد چراغونی کنه منو صدا میزنه 😂 ولی فکر نکنم تا ۴۵ برم همون ...

سلام بامدادجون دلمون خیلی واست تنگ شوده بودااا😍😍

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
ممنون عزیزم ولی جدی میگم؛ دیشب واقعا تصمیم داشتم دیگه لاغر نکنم، میخواستم برم تو فاز تثبیت. آخه یه م ...

خواهش میکنم عزیزم.  مواظب خودت باش‌.

اگه نمی تونی هم ادامه بدی حتما تثبیت بگیر

تیکر هدفمیییی   
سلام خانوما كسي ميدونه قطره ليمو و زيره بأريج و كيا بايد مصرف كرد

اگه برای کم کردن اشتهاست نیم ساعت قبل از غذا یا صبح ناشتا اگه چربی سوزه بعد از غذا 

خدا بد نده اگه واقعا هدفت لاغری عیچ چیز نباید جلوی راهت بگیره

بله عزیزم درسته ❤

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
عزیز دلم خب من همیشه نمیتونم تو تاپیک حاضر باشم مخصوصا این اواخر که درس دخترم خیلی بیشتر شده  ...

خیلی خوبی عزیزم واقعا میگم هیچکس اینقد با صبوری جواب نمیده    

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

[QUOTE=77984160]لیست از بد ها رو رو کن برای بامداد😂😂 از خوب ها هم خودمو‌ خودت فقط بار یه عالمه ستاره جلوی اسم

😂😂😂 چایی_شیرینا# شیرین_عسل#  

خواهش میکنم عزیزم.  مواظب خودت باش‌. اگه نمی تونی هم ادامه بدی حتما تثبیت بگیر

مرسی گلم. نه حالا فعلا با کالری شماری ادامه میدم. اگه بهتر بشم ان شاالله ورزش هم میکنم 

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن