2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826766 بازدید | 290067 پست

اومدم خونه .چقدساکته عجب آرامشی 😂😂قربون شوهری که فسقلی ها روباخودش برده باشگاه اگه اذیتش نکنن😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
آره به خدا تازه بهم میگه انقدر اخم کردی که ادم حالش بد میشه نگات میکنه😒😒😒😒 منم گفتم نگاه نکن ا ...

گودزیلای.اخ.مخ.پر.توقع#  

بگو جون تو من میبینم اینقد بی حالی اصن انرژیم دود میشه🙂😊بیتلبییییتتت

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم خونه .چقدساکته عجب آرامشی 😂😂قربون شوهری که فسقلی ها روباخودش برده باشگاه اگه اذیتش نکنن😁

لذت ببر ازین آرامش که کمیابه مادر😂😂😂

دوستانی که حلقه میزنید شما دوساعت بعدشام هم حلقه میزنید یانه؟؟؟؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
لذت ببر ازین آرامش که کمیابه مادر😂😂😂

آره بخدا😁😂😂

عزیزان لطفا بهم بگید برنامه امروزم چه ایرادایی داشته. شرمنده مزاحمتون میشم. من روزایی که برنامم نرمال نباشه، مزاحم میشم. مجموع کالریم شد 1020 و از مجازم 200 تا کمتر مصرفیدم

@بامدادخمار  @نیییییییکی  @soohaaa  

@kongmin  

به بقیه دوستان یه موقع جسارت نشه. اسماتونو بلد نیستم تگ کنم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
سلام بچه ها خوبین شهرزاد چالشایی که انجام میدم..جمعا میشه 200تا حالا150تاکم کنم میشه 50ت ...

سلام چندتا انجام میدی که میشه ۲۰۰؟😐وزنت چنده مگه؟