2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832847 بازدید | 290067 پست

سلام منم ددو هفته ست رزیم شروع کردم با روشی که شما گفتید دوگیلو هم کم کردم خیلی خوشحالم  یه سوال داشتم ما ناهار همیشه برنج داریم چون بچه هام چیز دیگه نمیخورن من باید ۱۳۰۰ کالری باشه میشه هر روز برنج بخورم ولی بیشتر از ۱۳۰۰ نشه مصرف کالری روزانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان بیایید باهم رژیمو شروع کنیم بلکه منم ارادمو بدست بیارم دوباره

ازشنبه تواین تاپیک چالش هست میتونی شرکت کنی تا ارادتو به دست بیاری.کالری شماروهم نصب اول تاپیک کاملا توضیح داده میتونی بخونی

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من که هرروز حلقه.پهلوهامو اب کرد

واقعا.من پهلو دارم.تازه هم شروع کردم ب حلقه زدن.فقط نمیتونم خوب رو پهلوهام برنم.رو گودی کمرم و شکمم بیشتر میچرخه .رو پهلوهام نگهش دارم زود میفته

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

واقعا.من پهلو دارم.تازه هم شروع کردم ب حلقه زدن.فقط نمیتونم خوب رو پهلوهام برنم.رو گودی کمرم و شکمم ...

من اولش اصلا یاد نداشتم اینقد تمرین کردم هم روشکمم وکمروپهلوهام میبرم هم درحال حلقه زدن اسکات هم میرم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
قبل بارداری ۵۰کیلو وخورده ای توبارداری ۶۰بعد بارداری ۷۰ که زایمان دوقلویی داشتم اصلا نمیزاشتن ازجام ...

دوست منم مجرده و لاغر ولی شکمش محل تجمع کامل چربیه!من فکر کردم مجردی😍

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

ام البنین جان فدات شم بیا بغلم بوجت کنم       من صبحای زود تا ظهر بیشتر اینجا افتابی ...

اوووووومدددددممممم.دقیقا من صبحای زووود تا ظهررررر خواااابم.😘😘😘😘😘😘