2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829341 بازدید | 290067 پست
😂😂😂 وای عزیزم چی شده😯 احتمالا پوستت حساسیت داره این قدر گفتی پوست کلفتم آخر دیدی چی شد؟ بپوستت ...

😂😂😂😂😂😂حالا اونجا خوبه.الان جوری قرمز شده حس میکنم الانه ک خون بیاد.دو سه روز بود میخارید.دیشب بدتر شد

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضیه چیه عزیزم؟بگین منم بزنم به شکمم

زنجبیل و لوسیون بدن قاطی میکنن .شبا میمالن ب شکمشون با سلفون خودشونو بسته بندی میکنن بعد گن میپوشن البته میگن خیلی میسوزه باید تحمل کنی

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
بتونی هم من لایک میکنم 👅 نه بترکی طبعت گرمه زنجبیلم خوردی ؟؟ 

اره😒😒😒خو شماها نگفتین اگ طبعتون گرمه نخورین.تازه دارچینم میخورم😂😂😂😂میمیرم؟؟؟

وای آره دهه ی 80     انگار 80 ساله تو این دهه نبودم😂😂 الناز جون بتو هم تبریک میگمممم خد ...

ممنون عزیزم😘😘😘 من ارزوم بود یه بار میرم خرید لباس، نگم یه سایز بزرگتر لطفا الان شده سایزم ۴۲ البته چهلم فقط برا خاطر سینه هام ۴۲ ام از خوشحالی دلم میخواد گریه کنم😩😩😩😁

زنجبیل و لوسیون بدن قاطی میکنن .شبا میمالن ب شکمشون با سلفون خودشونو بسته بندی میکنن بعد گن میپوشن ا ...

واقعا تاثیرداره؟لوسیون بدن چی بگیرم؟لوسیون برای چی میزنن اصلا؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
سلام لیلای خودمونی ؟ باز عکستو عوض کردی من نشناختمت 😅

آره عزيزم . بامداد جونم خودمممممممممممممم

ميگم من کاهشم خيلي کمه . يعني الان نزديک دو ماه 4 کيلو کم کردم . حالا ورزش مو که بيشتر مي کنم . من بيشتر سبزيجات مي خورم تا پروتئين تاثير داره ؟

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
اره😒😒😒خو شماها نگفتین اگ طبعتون گرمه نخورین.تازه دارچینم میخورم😂😂😂😂میمیرم؟؟؟

من مگه اصلا گفتم بخورید  ؟؟ 

خب اگه اینجوری حساسیت نشون میدی نخور دیگه یا بعدش خاکشیری چیزی بخور 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار