2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835352 بازدید | 290067 پست
بامداد جون سلام.الان از همین خانومه که میگه مربی باشگاهم در مورد ورزشم پرسیدم میگه زیاد ورزش میکنی ...

سلام عشقم

چه خبره مگه جنگه ؟؟ بنظرم یک ساعت هوازی و نیم ساعت فرم دهی برات کافیه اگه خیلیی هم زیاد ورزش کنی بدنت عادت میکنه اگه یه روز ورزش نکنی یا کمتر بشه وزنت کم نمیشه ورزش زیاد هم مثل کالری زیر هزارممکنه استپ بیاره سعی کن همیشه تعادل رو حفظ کنی توضیحات ورزش رو پست اول گذاشتم بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😐😐😐خدا رحمتش کنه منم دارم میترسم کم کن

گم برو 😑🔫

خب یه آزمایش بده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچهااین۴۴۷نشون میده که خوراکم برای امروزکمه درسته؟؟؟؟

بچهااینم جواب بدین مرسی

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
 😅😅😅😅😅😅😅ایوای ببخشیددوستون دارم ازته دلم😂😂😂پوکیدم ازخنده ببخشیداشتباه شد

😂😂 میدونم عزیزم شوخی کردم قربونت لطف داری مهربونم 😘😘❤️❤️❤️❤️

ممه هامو میمالونن روم نمیشه

😃😃😃

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
بچهااین۴۴۷نشون میده که خوراکم برای امروزکمه درسته؟؟؟؟

نه دیگه تا الان ۴۴۷  

تا شب وقت داری بخوری و کالریت رو پر کنی 

نه دیگه تا الان ۴۴۷   تا شب وقت داری بخوری و کالریت رو پر کنی

باشه مرسی بامدادجون امیدوارم همه به هدفشون برسن😁😀😍😘😘😘😘

ممه هامو میمالونن روم نمیشه

😑🔫

اسمشو_نبر# بیا___اینو_بخورش# 😂 

انشاالله خدا شفاش بده وگر نه ک اوضاعش خیلی بد بود .الهیییی بمیرم واس دل مادرشو و بچه هاش و خودش ک خب ...

کار تو بیمارستان همینش بده من اصلا روحیه شو‌ ندارم سریع افسردگی میگیرم 

سلام عشقم چه خبره مگه جنگه ؟؟ بنظرم یک ساعت هوازی و نیم ساعت فرم دهی برات کافیه اگه خیلیی هم زیاد ...

عه واقعا

نمیدونم چرا اونجا میرم انقدر جو گیر و پرانرژی میشم  

چون سه روزم ورزش میکنم میخوام تلافی کنم  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

دوستای گلم هر ماه بعد از پریود زیر دوش اب گرم اروم سینه هاتون رو معاینه کنید.سینه ای ک قرار معاینه کنید د ست اون سمت رو بزارید پشت گردنتون و با دست سمت مقابل معاینه کنید و هر توده خاصی لمس کردید برین برای معاینه(خانه بهدااشتم این کارو انجام میدن)بعدش تو آینه هم مشاهده کنید هر گونه فرورفتگی یا لکه روی سینتون ک قبلا نبوده رو دیدید و یا داخل رفتن نوک سینتون(قبلا بیرون بوده و الان رفته داخل و خارج نمیش)برید ک چکاپ بشید حتما💜💜💜انشاالله ک همتون سلامت باشید دوستای گلم😘😘😘😘

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
سلام عشقم چه خبره مگه جنگه ؟؟ بنظرم یک ساعت هوازی و نیم ساعت فرم دهی برات کافیه اگه خیلیی هم زیاد ...

البته بامدا جون حرکات بدنسازیم یه ساعت نمیشه ها چون هی باید وایسم بقیه هم بزنن انقدر طول میکشه

هوازیم دلم نمیاد نرم برای لاغری پام خیلی خوبه

چه کنم  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

دوستان من کرفس نصب کردم بهم میگه میتونی 1800کالری بخوری یعنی من انقدر بخورم لاغر میشم؟؟؟؟ فقط همین مگ میشه 

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش