2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832644 بازدید | 290067 پست
ممنون بابت انگیزت امکاناتتم کمه ینی باشگاه نمیتونم برم دمبل هم ندارم اگه تعداد حرکاتی رو بیشتر کنم ...

قربونت 😘

نیاز نیست حتما باشگاه بری تو خونه هم خوبه حتی میتونی با خاک و بطری نوشابه برای خودت دمبل درست کنی 

آره عزیزم تعداد رو بیشتر کنی سنگینتر میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
امضامو ویرایش کردم 😀😀 حالا ان شاالله فردا که پریدم رو ترازو بازم ویرایش میکنم 😀😀 وااااااای

😍😍😍😍👌👌

فکر کردم آخرش نوشتی بوس به کله های گُندَتون 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا منم تازه کارم،لطفا ازنیکی جون وشهرزادجون بپرسید

😒همش جواب دوستای خودتونو میدید جواب منو نمیدید نفرین عامون بر شما 😂

هیچی بامدادی جون فدای سرت شدن . 😍😍 بهتره  یه کم

😘😘 ایشالا زود خوب بشن عشقم ❤️

باشگاه ما ماهی ۸۰ میگیره ولی همسرم فکر میکنه ماهی ۱۵۰ 😂😂😂 میگیره

😂😂😈

بینوا.حسییییین#  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز