2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832813 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قولبونت عزیز دللللم  امروز یه حالی دادم ب خودم دانشگا نرفتم ک فستم راحت باشه😌 تا الانم ۳۰۰زدم ...

آره بابا دانشگاه و وللللل کن درس خوندن آخر عاقبت نداره مادر بیا بشین با ما کالری بشمار خوش تیپ بشی😂😂😂😂😈😈آی اَم یک عدد رفیق نابااااببب😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
سلام نوه عزیزم خوبی مادر؟

مامانبزرگ چی برامون آوردی؟؟؟؟

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
آره بابا دانشگاه و وللللل کن درس خوندن آخر عاقبت نداره مادر بیا بشین با ما کالری بشمار خوش تیپ بشی😂 ...

😂😂😂نه بابا دیگه اونطوریام نیستم درسای چرت داشتم مهم نبودن 🤣🤣🤣🤣

درس_فدای-رژیم#  

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
بدک مدک نیستم شهزات ژونم 😍😍 فعلا سرما مرما خوردم و از فست مست خبری نیست 😭😭😂😂😂😂😂 راستی حرفت ...

افلین آفلین دخترم امضاتو دیدم🤗🤗😍😍

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
فداتم عزیزم مررررررسی عشقم 😍😍

خواهش میکنم      

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
ننه هیچی نیاوردم گفتم چاق نشین

من میخواااااااام😭😭😭😭😭😭

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز