2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834959 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متنفررررم ازین ۲تا حرکت.رسما جر میده ادمو

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂
سلام عصر بخیر بچه ها خوبین؟  من حالم خرابه صبح اقایی میخواست زیپ سیوشرت دخملو رو ببنده گلوی بچ ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم الان بچه ها خيلي حساس تر شدن خود پدر مادرا بچه ها رو نازك نارنجي بار ميارن حالا دخترتو يه دكتر خوب ببر و ام ار اي هم بگير نا خيالت راحت بشه منم خواهرم اين مشكلو داشت همه ميگفتن چشم خورده ام ار ايم سالم بود دكتر اون موقع به مامانى بابام گفته اين بچه ها باهوش ترن و بهد از هفت سالگي هم تكرار نميشه كه واقعا هم همينه

ولي محض اطمينان يه دكتر خوب ببرش

وقتي برديش دكترو خيالت راحت شد به فكر يه خواهرو برادر براش باش فكر كنم زيادي حساسين تو و شوهرت

به جهنم که ناراحت شد خر مگس معرکه. جاری_بیشعور#  

حالا با این یکی رودربایستیم کمتره راحت گفتم جاتون نمیشه   اگه اون یکی بود که باید میبردیمشون  

شکوه جون این 3 تا برادر یا باهم میرم مسافرت یا بدون همدیگه   مثلا دوتا داداش بدون اون یکی نمیرن جایی   همدیگه رو نمیخوان ناراحت کنن میگن یا هر سه تا یا هیچکدوم  

عزیزم بذار من از یکی از جاریام بگم       پارسال ما میخواستیم بریم مسافرت  م ...

خوب جا ميشده راست ميگه

جاري بازي دراورديا🤣🤣🤣🤣

ولي خداييش هر جور بخوام بچينم نميشه

برادر شوهرو شوهر جلو

سها و جاري و دو تا بچه ها ي جاري بچپون عقب

دخترتم كه ديگه دختر تو ،خودت بايد نگه داري تو بغلت😑😑😑

رسما له له و ساييده ميرفتينو بر ميگشتين

😕😕😕😕