2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829118 بازدید | 290067 پست
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆سرخ پوست ها رو به کی تشبیه کردی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وااای دمت گرم  پرییییی ...

حسیین_به_بابات_بگو_# ‍‍ حلالم_کنه# 😂😂😂

به_شوهر_عمت__# نمیخواد_بگی# 😝‍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
جات خالی قرمه سبزی😋😋😋😋😋😋😋😋😋

تو ک دیگه خپل نیستی😒

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد بود خيلي هم چاق شده بود . منم بهش گفتم هيچ وقت نديدم کسي با يه خانوم اينطوري صحبت کنه که بهش بگه ...

به قول بامداد جون غلط کرد که گفت بیشتر جوانه عدس وماش بخور برای صورت خوبه مرد ازنوع فضول ندیده بودیم والا 😋😋😌

نه بابا حسین بیچاره کاری نکرده😆😆😆😆😆😆😆😆

😅😅😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
گو خورد 😑  اهمیت نده بابا حتی اگه صورتت کمی لاغر یا شل بشه بعد از رسیدن به هدف و یمدت ثابت مو ...

کوفت بگيرن اين ملت که هميشه دلشون ميخاد يه چرتي بگن . تازه من اصلا اهل کل کل کردنو و تيکه انداختن نيستم . 

مرتيکه بيشعوررررررررررر 

من اگر زشت ترين هم بشم از شکم گنده و کوتوله نشون دادن بهتره 

به قول شهرزاد مهم اينه که خودم خوشحااااااااااااااااااااالم

به خدا از وقتي رژيم شروع کردم اينقدر حالم خوبه و خوشحالم . خيلي کم عصباني ميشم . همه چيز رو نظمه . اعتماد به نفس م ميره بالا

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
خوب کردی یعنی چی میاد خودش شام بایدبراشون شام بپزی خودتت سوپ درست کنی بهتره بدون منت حاضری میخرم خود ...

آره بابا خودم همیشه درست میکنم اینسری میخواست به شوهرم بگه من به فکر عروسم هستم کلی هم منت گذاشتن آخرم باز پاشدم شام و سالاد و .. درست کردم و پذیرایی کردم زحمتش از سوپ درست کردن بیشتر بود ☹️

به قول بامداد جون غلط کرد که گفت بیشتر جوانه عدس وماش بخور برای صورت خوبه مرد ازنوع فضول ندیده بودیم ...

اينجا تو شمال مردهاي ماچه (فضول و سبک) زيادن .

ازین ب بعد فقط ختم قران و ختم صلوات میزارم😂😂 حالا نینی یار گفته کاربری قبلیمو برمیگردونه

فقط کمیل نذار دوباره میترکی😂😂

اره دکتر گفت از 12پریود یک در میان نزدیکی کن، اگه میخای حامله شی به خودتت برس آبمیوه بخور من آب هویج ...

مرسی خوشگلم 😘😘❤️❤️

کوفت بگيرن اين ملت که هميشه دلشون ميخاد يه چرتي بگن . تازه من اصلا اهل کل کل کردنو و تيکه انداختن ني ...

ایول خودتو ناراحت نکن اینا عقلشون هنوز رشد نکرده به جاش شکمشون رشد کرده 😍😍😍

البته من از وقتي که مامانم فوت شدن و بعدشم هم برادرم فوت شد از بس گريه کردم صورتم لاغر شد و زير چشمام گود افتاد . سه سال اخير گريه زياد کردم .