2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826879 بازدید | 290067 پست
ای جلب...تو که میدونی...تو که اول از همه با سر رفتی تو رانی هلو و همه چیو فهمیدی...جایزه بهتر از ناب ...

😂😂😝خدا نصیبت کنه خیلی حال میده 

جاییزه دووووست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انتخاب شریک اینده یه انتخاب مهمه ، چشمت و واکن خیلی از مسائل که قبل ازدواج مهم نیست و فکر میکن ...

ممنون از راهنماییت گلم.خیلی خوب بود ک گفتی

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

در هاله ای از ابهام مشاوره میدادی.میدونم گلم.تاکسی مشکلشو دقیق نگه نمیشه کمکش کرد.ولی بازم خوب بود

خخخخخ دورت بگردم ام البنین جونم نظر منو بخوای 

ته تهش هیچ جایی خونه بابای آدم نمیشه بخدا 

اسایش و رفاه و هر چی دیگه که ادم خونه باباش داره شاید بعد خونه شوهرش نداشته باشه.

نمیخوام تو دلت را خالی کنم عزیزم از ازدواج بترسونمت ولی خب همیشه میگن ادم باید تو دوره اشنایی دوتا چشماشو باز کنه تا کلاهی سرش نره ولی وقتی رفتین زیر یک سقف باید یدونه از جشماتون را ببندین رو عیب های کوچیک همدیگه که زنددگی را به کام هم دیگه تلخ نکنین.

هاااااااا یه جیز دیگه تجربه شخصیه خودمه 

من میگم وقتی ادم قرار با یک نفر ازدواج کنه اول ببینه با خانواده پسره میتونه کنار بیاد بعد بره زوم کنه رو پسره که بعد از ازدواج هی هرچی ننه شوور و آقا شوور را میبینه دل مالش نگیره😎

اره.جایزه تم اینه فردا میرم رو ترازو

غلط_نکن_عشقم# 🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اجیل داریم بیارم؟

آجیلتون پسته هم داره ؟؟؟ بچه_مایه_دار#  

خخخخخ دورت بگردم ام البنین جونم نظر منو بخوای  ته تهش هیچ جایی خونه بابای آدم نمیشه بخدا  ...

مادرش ده ساله فوت شده زن بابا داره

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

من دلم فلافل مشتی میخواد😭

بیا روضه بخونم گریه کنیم 😭😭😭