2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832657 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میگم چرا حاجت منو نمیده نگو اینا وقتشو با استخاره میگیرن 😂😂😂😂

😂😂😂😂😁😁😁😁

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
والا انلاينا كمن بگو شايد ايراد بزرگي باشه😣😣😣 به يكي بگو تو خصوصي تا بياد به ما بگه  ببخش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دلم میخواد بگم ولی میترسم نمیدونم چرا.شاید گفتم حالا

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

بگو‌بابا آخه اون که مشکلی نبود 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

خو از چی میترسی عزیزم ما نه تورو میشناسیم نه شوهر ایندتو نه شهرتو میدونیم نه قیافتو دیدیم مثلا چکار میخوایم  بکنیم قربونت اخه؟😞

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

نه راستی نگو بزار بمونن تو خماری 😈😈😈

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بگو‌بابا آخه اون که مشکلی نبود 

😒😒😒😒😒😞

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز