2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
آخی یاد خوابگاه بخیر چه دلم برا اون روزا تنگید یهو😢

عزیزمم😢😢ولی خوابگاه سختی زیاد داره .واس گهگداری خوب فقط😍💖

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریش چی شده بود مگه؟؟؟

جاریم استاد دانشگاست 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه  آرمیتا بود 😂

خدا خیرش بده😂😂ما ک اونروز روحمون تازه شد😂خارجیا بچه هاشون چ خوب خارجی حرف میزن😫😭😂😂

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
جاریم استاد دانشگاست 😂😂

وای😂😂😂😂😂😁😁😁😁

خدا خیرش بده😂😂ما ک اونروز روحمون تازه شد😂خارجیا بچه هاشون چ خوب خارجی حرف میزن😫😭😂😂

😂😂😂 تازه یه خاطره ی دیگه هم یادم اومد 

یبار رفته بودیم شمال اینا تازه نامزد بودن شوهرم اومده بود به من میگفت کی پایه ست بریم دریا منم گفتم من پایه ام شوهر اونم گفت منم پا ام  (منظورش پایه بود ) به شوهرش میگفت پات چی شده 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزمم😢😢ولی خوابگاه سختی زیاد داره .واس گهگداری خوب فقط😍💖

منم گهگداری میرفتم فقط😂😂 خونه مامان بزرگم تو همون شهر بود پیش اونا بودم ولی هفته ای یکی دو روز میرفتم پیش بچه ها میموندم بهترین روزای عمرم بود بیشترین خنده های زندگیم مال اون موقع بود یادش بخیر  

دوستای# -خوب 

روزای# خوب

شیش و هشت، یعنی خیلی شااااااد

نه یعنی خیلی شنگول 😝

😂😂😂😂وای منم ی خواستگار ۱/۵۰داشتم بابام کلا نزاشته بود بیان من بعدها فهمیدم😂قطع رابطه کردن 😕ولی ...

😂😂 خیلی بده 

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣آی دلم 😂😂😂آی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خخخخ😂

جاریم استاد دانشگاست 😂😂

اهان اهان یادم اومد، فیلم زبان اصلی میدیدن، گفته وای چقققدر خوووب بجه هاشون انگلیسی حرف میزننن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
😂😂😂 تازه یه خاطره ی دیگه هم یادم اومد  یبار رفته بودیم شمال اینا تازه نامزد بودن شوهرم اومد ...

😂😂😂😂😂

بچه ها از این ببعد با آرمیتا شوخی کنید که ترکیده نشین

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم