2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835111 بازدید | 290067 پست
                 الان من کی ام؟ تو کینی؟ &nb ...

من نه منم نه من منم 😂سه بار بگو 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بامداد جاریت خوبه؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خخخ سلام میرسونه 

فکر کنم داره آمریکا رو میخوابونه الان 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
                   حالا ما خونه ...

واییی ما هم داریم ازینا  

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
😂😝 بخدا  تازه یه دختره بود تو‌مدرسه مون قیافه ی خودش خوب بود گیر داده بود توروخدا بیا با داد ...

😂😂😂😂وای منم ی خواستگار ۱/۵۰داشتم بابام کلا نزاشته بود بیان من بعدها فهمیدم😂قطع رابطه کردن 😕ولی وقتی فهمیدم ی هفته جلو آینه خودمو نگاه میکردم😂😂😂 میگفتم چرا آخه چرااا😫😫😫😫

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
😂😂😂😂وای منم ی خواستگار ۱/۵۰داشتم بابام کلا نزاشته بود بیان من بعدها فهمیدم😂قطع رابطه کردن 😕ولی ...

عزیزم اون اعتماد به سقف داشته ایرادی در تو نبوده مادر😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
وااای اره منم همینو میخواستم بگم بوخودا . جاری# ‍ فرارمغزها#  

😂😂 آره واقعا فرار مغزهاست منتها از تو‌ساندویج مغز 😝