2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826812 بازدید | 290067 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوربون-خودمونم-ب# رن

آره 😂😂😂 اسمشو_نبرا_برن#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها نامزدم و باباش اومدن خونمون دادن صحبت میکنن.من انقد حالم بده نشستم تو اتاق

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

بچه ها نامزدم و باباش اومدن خونمون دادن صحبت میکنن.من انقد حالم بده نشستم تو اتاق

چرا ام البنین جان؟

چی شده؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

به جبران دیروز با هزارتا بستم امروز رو

بچه ها من خیلی تمایل به شیرینی دارم😥

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

خانوادت قبل اومدنش حرفی نزدن؟؟نگفتن چ شرطایی میزارن؟؟؟پس چرا نمیری پیششون

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
مگه کالری مورد نیازت چنده

1800-1900

تو چرا تو اتاقي؟؟؟

نفر اصلي توييي 

شرايطتو كي ميگه بهشون

نميخواي حرفاشونو بشنوي؟؟؟

نميخواي دليل كارشو بدوني؟؟؟

پاشو برو حرفاشونو بشنو بخدا قایم شدن اشتباه ترین کاریه که میتونی انجام بدی 😑😑

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
آره سها جونم رفتم سونو دکتر گفت تیروییدت چیزی که من میبینم کاملا طبیعیه حالا باید منتظر جواب آزما ...

چقدر خووووببب واقعا خوشحال شدم برات   

ایشالله که بیایی و بگی رفتی سونو واسه اینکه بفهمی بچت پسره یا دختر