2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829162 بازدید | 290067 پست
ارزون نخریا   برو اصلشو بخیر حتما اسم منم بیار خودشون میدونن چی بهت بدن    

باشه میگم مارک سها داشته باشه دقیقا این

Soohaaa

دستور این تخما رو تو کدوم تاپیکت گذاشتی، پیداش نمیکنم،

سیوش کرده بودم، پاک شد چند روز پیش

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی گل ادریسی بسیار زیباست من عاشقشم ...ازالیا و گل کاغذی هم حرف نداره از زیبایی های دنیاست ...یاس ر ...

من هیچکدومو نمیشناسم😒

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
میریزن تو آب میخورن دیگه  اول باید خلوص نیت داشته باشی 😂 زیره هم میریزن

😂🤣 دیگه تا اینجاشو بلدم 😐گفتم شاید چه میدونم قبل غذایی بعد غذایی یا ناشتا میخورین برای تامین اب بدن میخورین پس 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
گشنگه کاکتوس من میمیرم برا کاکتوس😋😋اخه فقط گوشتالوهاش تیغ نداره😂😂😂گل رز قشنگممممم گرزمز خوجلههه ...

نوموخوام 😢

همون کاکتوس و دوست دارم 😍😂

تکلیفم_با_خودمم_معلوم# نیست# 😂😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
والا من از هر کی شنیدم میگن که خیلی راحته بچه اصلا اذیت نمیشه استرسشا ندارم من برا دندون دراوردنشون ...

آره منم شنیدم میگن راحت ترین واکسنه،حالا نمیدونم توکل به خدا

چندتا دندون داره گلنوش؟؟

آجی ۹کیلو خوردی فک کنم،البته من چون شیرمو نمیخوره شیر خشک میخوره خیلی سعی میکنم بیشتر با غذا سیرش کنم که نخوام زیاد شیر خشکش بدم،خیلی زور میگه گرونم شده.برا همین همش سوپ و کته و حریره م به باره و زوری هم شده میدمش که شیر خیلی نخواد😓.

دور سرشم یه شربت روی گرفتم دادم بش هم دور سرش خوب شد همم خیلی رو اشتهاش تاثیر داشت.

ولی مریض که میشه دیگه هیچی نمیخوره،هرچی میذارم دهنش فقط عق میزنه.زوری شیر میخوره یا سوپی چیزی شل باشه چندتا قاشق😖😖

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
از کجا میخری😒

عزیزم الان سها میزاره دستورشو

منظور از تخم سها، تخم شربتیه، چون سها پیشنهاد داده ما بهش میگیم تخم سها، که با اب لیمو ترش و عرق زیره مخلوط میشه مقدارشو یادم نیست، حالا خودش میاد میگه

@soohaaa  

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
عزیزم الان سها میزاره دستورشو منظور از تخم سها، تخم شربتیه، چون سها پیشنهاد داده ما بهش میگیم تخم س ...

میدونم منظورش چیه و چجوری میخورن.میگم از کجا میخرین..عطاریا؟؟؟فروشگاها؟؟؟

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
میدونم منظورش چیه و چجوری میخورن.میگم از کجا میخرین..عطاریا؟؟؟فروشگاها؟؟؟

عطاری، و فروشگاهها هم دارن، صبح ناشتا باید حورده شود

😂😂😂😂😂😂عیب نداره مال پنچریه

😂😂 پنجری و سرما خوردگی و مزیز مز یز درد خل و‌چلم کرده 😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار