2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826879 بازدید | 290067 پست
قابلتو نداره عشقم😘😘 حسينو مجبور كن واست بخره هر چند كه فكر كنم خودمم اين اخرين ايفونم باشه😅😅😅

🤗😍😍فداات . 

چند وقت پیش یه اس ۸‌ به فنا دادم‌ 😥😥😥

ایفون‌ دوست نداره میگه به درد نمیخوره‌ 😬😬😬

منم بهش میگم حسود‌ گربه‌ دستش به‌ گوشت نمیرسه‌ میگه پیف‌ پیف‌ بو میده 

تیکر هدفمیییی   
😂😂😂😂😂😂😂 👌👌👌👌👌 حسين# واسه نيكي ايفون بخر

حسییین_توروحت#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها . میخواستم امروز فستمو روزه بگیرم ولی نتونستم حالم خوب نیست . الان دارم میرم یه چی بخورم ...

سلام عزیزم مگه امروز فسته ؟؟؟😑

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
دست باباي گلت درد نكنه،شوورم شووراي قديم واسه زناشون ميخريدن هيچ واسه دخملاشونم ميخرن😝😝

😂😂😂

وااای گیسو جووون بابام عشقه😍😍😍

دو تا تبلت برای آراد خریده‌ 

دو تا گوشی برای من

یه اس ۸ که به فنا دادم‌ یه A7که الان‌ دارم

یه لب تاب‌ برای آراد ‌ هر ماه پول میریزن تو کارتم 

خونه بهم داد . همین جوری هم الان هر چی بگم به یه ماه‌ نرسیده برام فراهم میکنه.  

عاشق مامان و بابام و مادر بزرگم ام😍😍😍

تیکر هدفمیییی   
نه آخه دیروز فست نبودم . تا الآنم هیچی نخوردم 

کلا اشتباه میزنی 😒

اولا که روزهای فست شنبه و سه شنبه ست و بجز این روزها روز دیگه ای نباید فست باشید 

و اینکه چه فست باشید چه نباشید تا این ساعت گرسنه موندن متابولیسم رو میاره پایین و کاهش کم میشه 

حتی اگه روزه باشید باید سحری بخورید 

😂😂😂 وااای گیسو جووون بابام عشقه😍😍😍 دو تا تبلت برای آراد خریده‌  دو تا گوشی برای من یه ...

همیشه زیر سایه شون باشی، عمر با عزت خدا بهشون بده،

و تو  آراد هم همیشه غرق در محبتشون، 

بیخیال حسین

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
همیشه زیر سایه شون باشی، عمر با عزت خدا بهشون بده، و تو  آراد هم همیشه غرق در محبتشون،  ...

فدااااات عزیزم 😘😘😘😘

ممنون . 

آره به اون کاری ندارم باورت میشه‌ مهدیه جون انقدرخانواده خودم تامینم میکنن‌ آرَم‌ میاد به همسرم بگم بهم پول بده یا چیزی برام بگیره. خودش بدام پول می ریزه تو کارتم‌ من اصلا بدم میاد بهش بگم‌ ولی اگه یه روز هم لنگ پول باشم حاظرم به مامانم بگم ولی به همسرم نه‌ 

همسرم هم چند بار به مامانم اینا گفته بد عادتش کردین هر میخواسته براش فراهم بوده ‌ اگه یه روز نباشه اشکش دم مشکشه  اینو راست میگه🙁🙁🙁🙁

تیکر هدفمیییی   
کلا اشتباه میزنی 😒 اولا که روزهای فست شنبه و سه شنبه ست و بجز این روزها روز دیگه ای نباید فست باشی ...

نه بابا من از دیروز ناهار به بعد فقط یه لیوان آب خوردم آخه یه کم مشکل پیش اومد با شوهرم . دیگه هیچی نخوردم الانم سر درد داره می‌کشه منو 

کلا اشتباه میزنی 😒 اولا که روزهای فست شنبه و سه شنبه ست و بجز این روزها روز دیگه ای نباید فست باشی ...

سلام بامداد جان من تازه اومدم تو تاپیک تو برنامه ی کرفس برای من۲۱۵۶کالری در نظر گرفته که ب نظر من این خیلی زیاده.نظر شما چیه؟

من۷۴وزنمه۱۶۳قد

NeVeR GiVe Up😎
فدااااات عزیزم 😘😘😘😘 ممنون .  آره به اون کاری ندارم باورت میشه‌ مهدیه جون انقدرخانواده خود ...

حرف اضافه زده، وقتی اومده خواستگاری شرایط و وضع تو همینجوری بوده، نمیخواسته نمیومده، حالا نمیتونه تامین کنه، خانوادتو زیر سوال میبره، بیییییی تربیت

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم