2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826881 بازدید | 290067 پست
😆😆😆😆😆 وای خدا ‌ امروز از مدرسه بیاد خدا میدونه چی کار باید بکنم😩😩😩

باید علی بابا بکشی😉😂

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یکشنبه گند زدم ک😔😔تا امروز  😖😖😖

تو چرا حد تعادل نداری یا انقدر کم میخوری که چند کیلو تو یه هفته کم بشی یا انقدر زیاد که یهو همش برگرده 

ببین کسایی که زود وزن کم میکنن خیلی زود هم وزنشون بر میگرده 

واینکه وقتی با یه ظرف سالاد از صبح تا شب سر میگنی و کل هفته رو یا خگخ هستی یا فست این چربی هات نیست که کم میشه بیشتر آب بدن هست 

اینجوری که هی کم و زیاد میکنی بدنت شل میشه ها 

ره رو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود 

رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ❤️ 

وسط هفته و وسط روز هم که وزن کردی حقته اصلا جوابتو ندم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من گوشيم ايفونه يه راهم واسه من بگو

خخخخ خودمم آیفونه نمیدونم چیکار کنم 😂😂😂 

همین برنامه رو تو اپ استور بگرد ببین مشابهشو پیدا نمیکنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قابلتو نداره عشقم😘😘 حسينو مجبور كن واست بخره هر چند كه فكر كنم خودمم اين اخرين ايفونم باشه😅😅😅

چرا ؟؟؟