2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827040 بازدید | 290067 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها اون یاسی بود حواسم نبود.

آذرجون هیمن، ashoojooni 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
آذر منم عزیزم...از وقتی تغییر جنسیت دادی منو فراموش کردی بی معرفت؟؟؟

عزیزم اکثرا رو با اسم پروفایلشون میشناسم.با اسم پروفایلت میشناختمت😘😘😘😘😘😘

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

😂😂😂😂😂 خوجِله‌ کی بودهههههه

😂😂😂😂 خوشگل مووونا 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها من از صبح ک چشم باز میکنم تاشب اینجام.فعلا برم.آخرشب یه سر میام

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

منم .تازه ۲۹۰کالری خوردم.هی باخودم میگفم بکنمش فست.ب جبران دیروز.دوباره میگم دل پنیرخامه ای تو یخچال ...

نه-به-پنیر-خامه-ایی#  

محکم باش

میخام لاغر کنم من میتونم  وزن ۶۳. هدف اول ۶۰ که نهایتا باید تا آخر آبان بهش برسم  هدف دوم ۵۷ که تا آخر آذر باااااااید بهش برسم و هدف نهایی که واقعا ارزومه بهش برسم ۵۳هستش     امیدوارم همتون به وزن دلخواهتون برسین  
آذر منم عزیزم...از وقتی تغییر جنسیت دادی منو فراموش کردی بی معرفت؟؟؟

👍👍👍😉😉😄😄😄

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
خسته شدم‌ لعنت‌ به هر چی‌ مدرسه س‌ تا الان‌ داشتم  برای پسرم نقاشی‌ میکشیدم😥😥😥

تازه اول راهیی کجاشو دیدی 😩😩

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه-به-پنیر-خامه-ایی#   محکم باش

چشممممممممم.جمعه میخورم.الان ۲۱۰کالری مونده برام بکنمش فست.ولی اگه نمیکردمش فست۱۰۰۰کالری داشتم ک بخورم!