2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826890 بازدید | 290067 پست
فداااای تو😘😘😘 خوراکم خوبه؟منظورم رژیممه؟!اصولاهمینطوره هرروز!یامشکل داره؟

قربونت بشم ❤❤❤❤

خ خوبه

همین جوری پیش بری کاهش عالی خواهی داشت💪💪💪

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=143541440]عزیزم اگه بچت زیر ۱۸ماهه فست وخگخ لازم نیست وزن ضربدر۲۰ منهای ۲۰۰ بدون فست[/QUOT

ممنون 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

@sanaz718  چقدررر لیست تثبیتی های قهرمان حس خوبی داره وزن فعلی و وزن هدف یکیه گاهی کمتر هم هست 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ تثبیتی_قهرمان# امشبو_اینجا_بمان# 😂😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم خوشم نیومد میخواست خیلیی بامزه باشه ولی نمیتونست و بیشتر تو مخ بود دوسه بارم بقیه ناراحت شدن از ...

اره تفلونه در کل😁.

اراده نداره ک پول داشته.😛😛

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
من این هفته ازاول هفته خواستم منوعضوکنیدبخدادردزانوخیلی اذیتم میکنه توروخدامنوهم عضوکن بامدادجان&nbs ...

عزیزم گروه بنفش جا داشت برو بنفش 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره تفلونه در کل😁. اراده نداره ک پول داشته.😛😛

والا ماخوبیم# 😂😎

منم خوشم نیومد میخواست خیلیی بامزه باشه ولی نمیتونست و بیشتر تو مخ بود دوسه بارم بقیه ناراحت شدن از ...

عزیزم لیستمو گذاشتم قفل کن.

کارکترام زیاد بود نشد بالاش بنویسم  نام.وزن هدف و پیش و اینا

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
ممنونم.. میشه بگید تو تثبیت باید چیکار کنم ..گزارش روزانه بدم؟ وزنکشی؟

فقط وزن اجباریه که هر یکشنبه باید بگید،گزارش اختیاریه ،بقیه شم مربوط به خودتونه که رعایت غذایی داشته باشید،فقط هفته ای۱۰۰تا اضافه کن،یهو زیاد نکن که وزنت زیاد میشه،در این حین که هفته ای اضافه میکنی،کاهش هم خواهی داشت،

اه اه از وقتی تو شام ایرانی  دیدمش ازش متنفرشدم. چقدددددد لوس. چقققققد بی ادب.جققققد جللللف😤 ...

😁😁😁😁😁😁 مردم از خنده سهیلا جون

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃