2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826786 بازدید | 290067 پست
گزارش#   سلام مهدیه  جون اینم گزارش امشب صبحانه .... نان  تیری ۲ کف دست +خامه صبحا ...

خوب بود عزیزم 

باشه گلم میدونم 

فقط نون وبرنج رو نباید باهم بخوری

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خوندم شیرین جان گزارش#   کالری مجاز: 1300 کالری مصرفی : 1300 صبحانه: 198 کالری آبجوش عسل ل ...

چطورمیخای اینهمه افزایش قدداشته باشی گلم؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش#   روز یکشنبه   کالری مجاز ۱۳۸۰     کالری مصرفی ۱۲۰۹    کالری ...

عالی هستی عزیزم

دمت_گرم# 👌🏻🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@مهدیه24   سرگروه جان ما هم چالش گروه قرمز رو می تونیم انجام بدیم یا ما خودمون چالشامون جداست

میتونی انجام بدی عزیزم

فردا الهه جون چالش ۸۶ روزه رو میذاره اون اجباریه

عزیزم اگه میخوای تاپیک باشی باید طبق دستورات تاپیک باشی  چندیییین بار الهه جون گفتهه که از کر ...

بامداد یه زری میزنه دیگه اهمیت بدن واسه چی فقط اینجا عضو باشن لاغر میشن 

دیروز میگن چرا هی میگی توضیح بخون توضیحات تکراریه باز امروز همون آش و همون کاسه با وزن بالا کالری زیر هزار مصرف میکنن هدف از کرفس و مانکن میخرن باز سوال تکراری میپرسن والا من دیگه  ایرادشونم نمیگم کم نشدن و استوپ شدن فقط دیگه به من ربطی نداره

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام سپیده جان ص: نان تافتون ، پنیر، خرما  =۱۸۳ م و : موز =۱۱۲ ن : لوبیا پلو ده قاشق=۳۰۲ م و:با ...

خوبه گلم ممنوون💜💜💜💜

ففط ده ق پلو زیاده عزیزم کمترش کن سبزیجات و مغزهارو هم تو رژیمت حتما بخور❤❤

ورزشاتم عالی💜💜💜

گلم من اول صبح یه عالمه تقدیرات و تشکرات و لوح بهت دادم ولیی اصلا جواب ندا‌دی😕😕😕😕 کالا ...

عذرخواهی میکنم..😘😘😘ممنون از محبتت .. ممنونم که تو این مدت این همه زحمت کشیدی واقعا اگه پیگیری های شما سرگروه ها نبود من اینقدر خوب به وزنم نمی رسیدم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دیروز که برام عکس نذاشتی خواستی الان بذار  @مهدیه24    عکس  قبلت میخواستی &n ...

اتفاقا برات گذاشتم ندیدی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم دوس دارم ببینمتتتت الی جان

بمون بزارم عزیزم