2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829299 بازدید | 290067 پست
وزن کشی بجز یکشنبه ها اخطار داره. این هفته رو مادیده میگیرم. هفته بعد یکشنبه وزن میدی

چرا اینقدر لحنت بده شما ،من نمیدونستم ،نادیده هم نگیر لطفا اخطار بده 

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ب روی ماهت نازار مث همیشه عاااااالی.  ممنونم عزیزم 👏👏👏👏. ورزشاتم بیسسسسسست💪💪💪

سلام .من اضافه وزنم اومده زیر ۱۰ کیلو ،الان السعودی میشم؟

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
@قرمزی78   عزیزم شما میخوای تو گروه باشی؟؟

اره عزیزم ۳ روزه به گل گلاب گزارش میدم

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
@قرمزی78   عزیزم شما میخوای تو گروه باشی؟؟

اره عزیزم چند روزه به گل گلاب گزارش میدم

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

@مهدیه24  سلام مهدیه جونم ظهرت بخیر من هفته پیش گلاب به روت یبوست داشتم فکر کنم وزنم کاذب بود این هفته خداروشکر کاهشم بهتر شده 😙😙😙😙😙😙😙😙

وزن شروع : ۷۵

وزن هفته پیش: ۶۹ و ۴۰۰

وزن این هفته : ۶۷ و ۹۰۰

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
اهان باشه من فکرکردم شمازردی. 😁😁 اخه مهدیه جون هستن مگه؟ چندوقتی نبود

هستن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
نه فردا لازم نیست از هفته بعد  انشالله  حسابی رعایت کن  قهوه چای سبز  ناشتا ا ...

سلام عزیزم من امروز 🎈شدم حالا با این وضعیت چه ورزشی رو انجام بدم که فشار بهم نیاد؟

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
وزن#   @بامداد_خمار       @شیرین_آردا       وزن ...

کاهشت مبارک گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش صبحانه:همون نونی ک گفتم.۲۳۸کالری نهار:۷ق پلو بدون روغن.گوجه.۲۳۸ کالری شام:ماهی.۲۳۹ کالری م ...

عالیه عزیزم😘😘😘