2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826758 بازدید | 290067 پست

@pari95  

پریییییییی جوووووونم واااااای باورم نمیشه 😇😇😇

اونم توی یه هفته ؛میدونی چند سال بود عمرااا انقدر وزن کم میکردم🙈🙈🙈 عالییییییی بود رژیم‌کالری شماااار 👌🏻👌🏻👌🏻❤️پییییش به سوی  هدف نهایی 🙈🙈🙈🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

وزن اولیه:۸۷

وزن هفته قبل.: اولین هفتمه

وزن این هفته: ۸۴.۸۰۰

وزن هدف: ۵۵

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مهدیه24   :دیروز پاک شدم.                   &nb ...

سلام عزیزم کمتر از ۱هفته ست که شروع کردی خیلی خوب کم شدی مبارکه💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@مهدیه24     وزن هفته قبل 77 وزن فعلی 76. وزن هدف 60

منیره جان افریننن خیلی خوب کم شدی👌🏻😍👌🏻❤💛

دمت_گرم# 💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
وزن این هفته ۶۴/۲۰۰ عزیزم؟ وزن هفته پیش چن بودی گلم؟؟؟

بله وزن اینهفتمه 

اضافه شدم هفته قبل کمتر بود 

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام به روی ماهت عزیزم 💙 ی مقدار بد بستی کالریتو شب سعی کن نون نخوری لقمه هاتو با کاهو و کلم بگی ...

سلام نمی‌دونستم شما سرگروه شدین

وزن شروع.۷۸

وزن فعلی   🎈

وزن هدف.  70

@مهدیه24 ‍ @بامدادخمار ‍  سلااااااااام صبح بخیر🌻🌼🌸 سوگل  وزن اولیه ۸۲     ...

وای عزیزمم خیلی مبارکه🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

عالیییییییی کم شدی👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

ان شاالله هفته دیگه دهه هفتادی شدی🤩😍

باور کن نت نداشتم ب گودزیلام میگفتم بخر نمیخرید😬😬😬

خلاصه مواظب خودت باش😏

الههه خشاب تفنگاش را برات پر کرده😁😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@مهدیه24     سلام مهدیه جون، وزن هفته پیش 70، وزن امروز 69 خداروشکر 1 کیلو کاهش داشتم ...

عزیزمممم چقدر خوب کم شدی 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🤩😍

مبارک باشه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

سلام عزیز دلم ممنون ازت این مدت ب زحمت افتادی💜 چ خبرا گلم از گروهمون؟

خواهش میکنم گلم کاری نکردم در مقابل زحمات شما.خبر این که الهه جون میخوان این چند روز چالش جدید بگذارن و گفتن مطالب تاپیک رژیم را همه بخونن.چند تایی از بچه ها گروه گفتن نیستن،azie هم گفت من بعد خاموش دنبال میکنه

@مامان_الیساهستم2  

سلام قندونک😍😍

وزن اولیه ۷۴٫۵۰۰

وزن هفته قبل ۶۵

وزن این هفته ۶۴😍

وزن هدف ۵۸

۱ کیلو کاهش خیلی خوشحالم😍حالا یااااروم بیادد، دلداروووم بیاد💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

به حکمتش دل بسپار 🌿
@مهدیه24     نفس مژده بده خیلی خوشحالم وزن شروع87.       وزن هفته ی قبل8 ...

۳کیلووو تو یه هفته 

اوههههه یکمیشو بده به من😧

خیلییییی عاالیییههههه دختر👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

براوووو#    👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻