2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826764 بازدید | 290067 پست
نکن دیگه دختر.چته. خرابش نکن جیزی تا هدفت نمونده. جای من باشی چی25 کیلو کم کردم. بخدا یک روزم ا ...

قربونت برم چشم😍 باور کن دسته خودم نیس 😣

یک هفته خوبم آخرهفته ها اینجوری میشم 

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
خب پس اگه با زیاد شروع کردی همین مقداری که ورزش میکنی خوبه کمترش نکن  اره قدرتی حتما کار کن چر ...

چشم

مرسی مهربون ❤

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دامن کجا بود دیگه خوااااهررر😃😃😃. خو نمیشد زودتر بگی.خواستگار دم دره الان یادت افتاده؟؟ بع ...

ندیده وقتی کوپول بودم فامیل دیدم الان کسی چندماه ندیده تازه فقط مادره دیده🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دسم به شلوارت بابا من همون سارینامممم😂😂🤣

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍
عزیزم توی توضیح جامع امضام صفحه دوم در مورد پرخوری احساسی (یا عصبی ) نوشتم بخون 

ممنونم باشع میخونم😘😘😘😘😘

@مهدیه24     سلام عزیزم گروهتون جا داره عزیزم عضو جدیدم

بله عزیزم خوش اومدی🌼💛

لطفا وزن شروع  وزن هدفت رو بذار داخل امضات

این پروفایلم اسکرین بگیر دورشو ببر وبذار پروفایلت😍

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
قربونت برم چشم😍 باور کن دسته خودم نیس 😣 یک هفته خوبم آخرهفته ها اینجوری میشم 

پس دست کیه. دست منه؟؟؟

😆😆😆.

ی کاری کن. برو تو فاز خارجی ها. اونا شنبه آخرهفته شونه.  از آنجایی هم که یکشنبه وزنکشی داریم شنبه رو نمیتونی خراب کنی. آ باریکلا😀😀

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
خانما مشوررررررت دسم به دامنتون😅🤷‍♀️ من لاغر شدم ولی به امیدخدا اگه بخواد خواستگار قرار بیاد واسم ...

اونایی که قبلا دیدنت متوجه لاغری صورتت میشن خواستگار تا الان ندیدتت که نمیگه صورتت لاغر شده 

صفحه دوم توضیح امضامو بخون برای لاغری صورت مطلب گذاشتم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@مهدیه24  

عضو جدیدم

وزن۹۸

قد۱۷۰

هدف۸۱

ممنون عزیزم منو پذیرفتی 

فقط نمیدونم چطور باید برم گروه زرد

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
پس دست کیه. دست منه؟؟؟ 😆😆😆. ی کاری کن. برو تو فاز خارجی ها. اونا شنبه آخرهفته شونه.  از آن ...

😁😁😁😁😁

آی گفتی باید خارجکی بشم دیگه اگر این آقایون بزارن اینقد حرص ندن آدمو گودزیلاهای.بیتعادل#  

اونایی که قبلا دیدنت متوجه لاغری صورتت میشن خواستگار تا الان ندیدتت که نمیگه صورتت لاغر شده  ص ...

چشم🙊فقط ژله ناشتا چاق کننده کل بدنه یا صورته؟من یکی انار گرفتم

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍