2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
پس ستایش چی؟ آخر به کی گزارش بدیم گیج شدیم 😂😂

به دوستمون .گزارش بده عزیزم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
دعام کن عزیزم. کلاشدم کوه مشکلات. 😂خودت خوبی؟ خونه مادرتی؟ 

عزیز دلم درست میشه 😘😍😍😭

نه گلی اومدم خونه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

@tamana366  

گزارش# شیردهی

صبحانه👈یه پیاله کاچی بدون شکر با عسل و کنجد👈 ۵۰۶

میانوعده 👈لواشک پذیرایی👈۹۰

ناهار 👈۲۰۰گرم آش رشته+ کشک👈 ۴۵۱

شام 👈۲لیوان شیر و خرمارطب👈۱۰

مصرفی ۱۰۹۸

مجاز۱۰۰۰

ورزشها

نیم ساعت پیاده روی

چالش کرانچ

چالش پلانک

چالش چوب 

@tamana366     گزارش# شیردهی صبحانه👈یه پیاله کاچی بدون شکر با عسل و کنجد👈 ۵۰۶ میا ...

عزیزم از کالری مجاز بالاتر خوردی؟؟؟

سعی کن توی رژبمت حتمااا میوه و سبزیجات بگنجونی ک یبوست نگیری🙆

ورزشهاااا عالین🤗🤗🤗💙💙💪💪💪💪

مصرف آب هم برام بنویس لطفااا💦💦

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزدل گروهت جا داره من بیام؟ی ۵کیلو میخوام کم کنم 🤩

وزن الان و هدف و قدت چقدره؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

انگیزه#  

سوال اکثرتون اینه که چرا من دیر وزن کم میکنم یا ماه اول خیلی خوب کاهش وزن داشتم اما الان اصلا وزنم تغییر نمیکنه..

این شرایط طبیعیه ... اگر ماه اول ۴یا ۵ کیلو کاهش وزن داشتین ماه دوم ممکنه ۲ کیلو بشه

ماه سوم ممکنه اصلا وزن کم نکنید ...

دلیلش هم اینه که بدن ما بسیار هوشمنده و با کوچکترین تغییری مقاومت و گارد میگیره...

قبلا رژیم نبودی و بدون قید و بند پرخوری میکردی

شیرینی و فست فود و چربی میخوردی...

اما الان مدتیه رژیمی شیرینیجات و.. حذف شده غذاهات عوض شده و مقدارش هم بر اساس نیاز بدنت گرفته شده کاملا طبیعی که بدن شوکه میشه ..و گارد میگیره..

پس اصلا ناامید نشید  خودتون رو درگیر عدد روی ترازو نکنید... نزارین حس قشنگ کاهش سایز و گشاد شدن لباساتون با عدد روی ترازو از بین بره ...

عزیزانی که کم کاری تیرویید دارن باید یکم بیشتر تلاش کنن ...

شعار  ما رژیمی ها رو که یادتون نرفته؟؟؟

آهسته و پیوسته لاغر شو...

اگر میبینی ینفر تو تاپیک ماه اول ۷ کیلو کم کرده دلیلی نمیشه خودت رو باهاش مقایسه کنی... و بعدش ناامید بشی...

خیییلی عوامل در کاهش وزن دخالت دارن مثل سن. بیماری. متابولیسم .قد

دو تا خانم با وزن یکسان ۸۵ کیلو هستن اولی ۵ کیلو کم کرده ماه اولش

اما خانم دوم ۳ کیلو ..

دلیش هم اختلاف قد .سن و متابولیسمه

قد خانم اول ۱۶۰ بوده

قد خانم دوم ۱۷۵

پس خواهشا همه شرایط رو در نظر بگیرین و اینو بدون خودت رو فقط و فقط و فقط با دیروزت مقایسه کن نه کس دیگه ...❌✋

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام گلای تو خونه عزیزای من روزتون مبارک😍 اومدم چنتا نکته بگم که امیدوارم همتون گوش کنین چون دوبا ...

سلااام سرگروه

کالری مجاز ۱۳۰۰

کالری مصرفی ۱۳۰۰

صبحونه=۱نان تست+۱پنیر+۲خرما=۲۰۰

ناهار=۵ قاشق قورمه سبزی+۷قاشقبرنج بدون روغن=۵۵۰

میانوعده=۵۰ دونه نخود+۵۰دونه تخمه+۲خرما=۱۵۰

شام=۲تخم مرغ اب پز=۱۴۰

میوه بعد شام =هندوانه =۲۰۰

ورزش=حلقه ۵ دقیقه

شنای زمینی ۱۰ تا

دراز نشست ۵۰ تا

آب ۱۰

ماسک صورت 

مسواک

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
عزیزم از کالری مجاز بالاتر خوردی؟؟؟ سعی کن توی رژبمت حتمااا میوه و سبزیجات بگنجونی ک یبوست نگیری ...

فک نمیکردم اش انقدر زیاد بشه 

برا همین شامم فقط شیر خرما میتونم بخورم

میوه هم بخاطر کالری اش نخوردم🤐

عزیزم از کالری مجاز بالاتر خوردی؟؟؟ سعی کن توی رژبمت حتمااا میوه و سبزیجات بگنجونی ک یبوست نگیری ...

۴لیوان دمنوش دارچین و چای و ۴لیوان آب 

موقع 🎈 آب خالی زیاد نمیتونم بخورم با چای جایگزین میکنم عیب داره؟

نميشه مثل سهيلا يه روز ازاد باشم ولي سه روز فست ٧٠٠ تايي؟😁😁😁

گلم اینجوری نظم تاپیک به هم میخوره..ممکنه یهوو بدنت استپ کنه.. داری خوب پیش میری، دستکاری نکن😅

۲ فستات را میتونیی ۷۰۰ بگیری ولی بقیشو معمولی... یا سختت شده، ۱ فست را بگیر...نزدیک هدفتی... این چند وقت را هم رعایت کنی، تمومه💪🌸 میخواهی هدفتو‌ همون ۷۰ بزار😉

ان شاالله تثبیت که رفتی، دیگه دسته خودته.. 

بخورید  و بیاشامید ولی اصراف و زیاده روی نکنید😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فک نمیکردم اش انقدر زیاد بشه  برا همین شامم فقط شیر خرما میتونم بخورم میوه هم بخاطر کالری اش ...

اشکال نداره عزیز دلمممم...فردا فست جبران میشه🤗

اره آش کالریش بالاس😬

سعی کن قبل از اینکه غذا رو بخوری اول کالریشو حساب کنی ک یهوووو سورپرایز نشیییی😉

تا کی عزیزم مگه ممکنه بتونی تو این تاپیک باشی؟  بالاخره باید خودت مواظب خورد و خوراکت باشی من ...

نمیدونم والا☹😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
۴لیوان دمنوش دارچین و چای و ۴لیوان آب  موقع 🎈 آب خالی زیاد نمیتونم بخورم با چای جایگزین میکنم ...

چای رو فدات شم نمیشه جایگزین اب کرد...حالا ب خاطر پریودی ایرادی نداره 💙