2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830041 بازدید | 290067 پست
دوستان یه پیشنهاد عالی واسه موهاتون من به مدت یک ماه و هفته ای سه بار نصف لیوان آب برنجی که بدون نم ...

ممنون عزیزم عالیه 👌👌❤️

چالش زیبایی#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگيزه#  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#   @شیرین_آردا       کالری مجاز: 1300 کالری مصرفی : 1228 کالر ...

عالیه گلم کالریتم پر کن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

مواد غذایی برای جلوگیری از چربی و غلظت خون :

👈نارنج

👈سیاه دانه

👈سیر

👈زیره سیاه

👈شوید

👈آب کرفس

👈سالاد آبغوره

👈سرکه سیب

👈عرق کاسنی

👈زنجبیل

💫♥️

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

ممنون عزیزم. خیالم راحت شد اخه فکر میکردم تو رژیم قند و فست فود حذف حذف  بشن بهتره.  خدای ...

نوش جونت گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
رژیممو پزشک تغذیه دادن عزیز

@بامدادخمار  

اگه میام اینجا بخاطراینه ک توگروه باشم بهم انگیزه میده😊

عزیزمون قوانین تاپیک هست اگه اینجا رژیم میگیرید باید طبق فرمول. اینجا باشید چون باعث بی نظمی بقیه میشه ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اهان یعنی رژیم دکترموکناربزارم؟

نمیگم اونو بزار کنار عزیزم هزینه دادی 

ولی هر جور خودت دوست داری و راحتی باهاش اونو انجام بده ولی کالری هم که دکترت داده خیلی پایینه ها 

ای جاااانم. من دوس دارم مادرزن بشم. مادرشوهر دوست ندارم.هی فحش میخورم😂😂😂. ولی مادرزن بشی ازت حس ...

وی خدا قربوووووووونت و دخمللللللللت😂😂😂😂😂

من میام دخترتو میگیرم برا پسرم،، میشم مادر شوهرش 😍😍😍😂😂😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
اگراحساس میکنیدتوگروه باشم اذیت میشین حرفی نیست بارژیم دکترم پیش میرم ممنون دوست خوبم

نه عزیزدلم چرا ناراحت بشیم مگه جای مارو تنگ کردی 😄

میگم اگه تو تاپیک هستی باید طبق فرمول اینجا باشی چون مثلا شما گزارش میزاری بقیه میگن چرا کالریش پر نشده ما هم پر نمیکنیم و مثلا اگه استوپ بشی من طبق اون برنامه ای که داری نمیتونم بگم  ایراد رژیمت چیه 

والا همینوداده عکسشومیفرستم

میدونم میگم کالریت پایینه مواظب باش استوپ نشی چون ۷۰۰ و خورده‌ای برای وزنت کمه عزیزم