2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827009 بازدید | 290067 پست
من دو هفته عيد خيلي خوردم ٣ كيلو اضافه شدم  سريع ب خودم اومدم كمش كردم زودتر از اينا بايد سر ...

آفرین کار خوبی کردی 

دیگه من تو یکسال و نیم ۱۰ کیلو اضافه شدم 

دیگه شده 🤕🤕🤕

ایشالا از شنبه پر قدرت شروع میکنم 

یه دوهفته ای با لیمومی رژیم گرفتم ولی سختم شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ماهي رو هر وقت از اب بگيري تازست  دوباره پر قدرت شروع كن🦾🦾🦾 ليمويي چيه؟

لیمومی یه سایته که رژیم میده بر اساس مزاج رژیم میده 

مثلا واسه یک هفته میده باید سه هفته تکرار کنی غذاهارو

نسبت به کالری شماری غذاش زیاده ولی گفته خارج از برنامه چیزی نخور ادم مثلا هوس چیزی می‌کنه نمیشه بخوری 

منم ول کردم 

۱۲۰ تومنم هزینه کردم 😬😬 

😁 خودم درست کردم☺️😁🤪 خوشگله... نمیخواااام😭 ولی چشم😢 گزارش امروز ۴ تیر صبحانه: پنیر+گوج ...

به نظر من اولش فست نگیر بعد که کاهشت کم شد فست بگیر 

چون میگی میگرن هم داری ممکنه بهت فشار بیاد

پس وزنتو ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ کن

گزارشتم عالی بود 👌🏻👌🏻👌🏻

خسته نباشی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش#   ناشتا اب و ابلیمو صبحانه تخم مرغ ابپز ۲تا.لواش ۴کف.کره ۱ق.چای(۳۹۶) ناهار کته ۷ق.قو ...

مثل همیشه نمونه ای دختر👌🏻👌🏻👌🏻❤

گزارش_نمونه#  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
وزن الانم والا دقیق نمیدونم😐😁عصرباید وزن وقدمو برم بگیرم.اخرین بارچندماه پیش۶۵بودم

فردا صبح زود ناشتا خودتو وزن کن بعد بیا اینجا بگو چند کیلو میخوای کم بشی ،با توجه به وزنت و هدفت گروه بندی میشی من تو گروه آبی ام 🙋🌷

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃