2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836828 بازدید | 290067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امروز رفتم دکتر گفت باید وزنتو کم کنی گفتم دارم شیر میدم گفت ربطی نداره گفتم ینی سرخ کردنی اینا ک ...

میل خودته

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
بامدادی اینم موهام رنگش خوبه؟؟ هی باد پنکه میزد اینجوری شد🤣🤣دورتا دور هم رنگ خود موهامه خرمایی و م ...

😍😍👌 آره خیلی خوب شدی  رنگ مو و ابروت بهت میاد ❤️❤️❤️❤️❤️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اووف مردم از فضولی لااغل توی خصوصی بهم بگو‌چ کاریه🙏😭😭 چرا شیر ندی؟

بزار تموم بشه همینجا با نتیجه ی کار میگم 

شیر که از اول زیاد نداشتم اونم خودش نخورد خشک شد 

شیر خشک میدم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خوندم عزیزم الان سایزبگیرم بدنمو

ننوشته مگه ۱۰ هرماه. بمون دهم سایز کن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خوندم عزیزم الان سایزبگیرم بدنمو

قششنگ خوندی ؟ 🤨امتحان میگیرما 😂😂

😆من میمیرم از فضولی خب یک کوچولو شو بگو اها منم دانیالم شیر خشکی بود

فضولو_بردن_جهندم# 😂😂