2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829553 بازدید | 290067 پست
اره عشقم  سرم با ارایشگاهم گرمه نفسم کاربریم ترکید سیم کارت نداشتم الهی دورت بگردم بامدادی ...

سوسکی لیدی من دلم برات تنگ شده بود 😍😘❤️

خدارو شکر پس سرت گرم بوده 

افرین خیلی عالیه که تثبیتی من گفتم الان گردو قلمبه از تو دیگ دراومدی 😄👌

خواهرتو بیار با معجزه ی تفنگ تف تفی بامداد آشناش کن 🔫

نخل هم خوبه 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عشقم  سرم با ارایشگاهم گرمه نفسم کاربریم ترکید سیم کارت نداشتم الهی دورت بگردم بامدادی ...

این چه وضع اسم کاربریه 😑😑

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😂😂😂😂😂😂باچه من رژیمم شل کن سفت کن بود بخاطر شیردهی 

😀😁😁😁

منم رژیمم دوماه و نیمه انشالله کم کنم بشم ۶۰ کیلو😍

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
تازه ۲۸ سالم شده،، از نتیجه نگرفتن خسته شدم😔 مرضیه جان از الان هم میتونم پنج انگشت رو بخورم؟ الان ...

خب سنی نداری که دیوونه ی من اره که میتونی بخوری هیچ تداخلی باداروهای دیگه نداره عوارضم نداره شروع کن از همین فردا بخور

بچه ها با منم دوست باشین خب🙁😄🙂 بگین چکارا میکنین از خوراک فعالیت بهم انگیزه بدیم

بیا دوست جون ما با همه دوستیم خودتم فعال باش 😘😘❤️

سلام عزیزان😍 صبحانه  ۳ کف بربر.ی نیمرو.ی ق خامه.ی ق مربا🙈 ناهار  عدی پلو ۸ق.مواد ک گ ...

عاشق اون یه کف بربر تم 😬

شبا میخورم همیشه. خیلی سخته اینجوری. دیروز باعث شد فستمو بیشتر بستم😔 منم این ماهو میخورم برم دکتر ...

یه چیز بگم باورت میشه کیست من 80سانت بود دکتره میگفت اگه پاره بشه کل تخمدانت به فنا میره😣😣😣

بیا دوست جون ما با همه دوستیم خودتم فعال باش 😘😘❤️

قول دادم فعال باشم شمام کنارم باشین الهه جونم😍🤗

زیر گروه شیرینم قول دادم بهش انجام بدم

ولی شما اندازه من بودی الان ۵۵ کیلوییی دلم میخواد مث شما بشمممم🤗

سوالمو جواب میدی بدون فعالیت کم میشم؟ فقط کم شم سلامتیمو ب دست بیارم حتما ورزشم میکنم

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
سلام قربونت بشم وزنم168 قدم 150 ده کیلو اضافه وزن دارم باید 58برسونم..چشم می خونم  

😳 وزن ۱۶۸ ترسیدم دختر یه مکعب مستطیل تصورت کردم 😂😂 

اگه دوست داری عضو باشی گروه آبی هستی و سرگروهت @donyay_kochak   هست 

خب سنی نداری که دیوونه ی من اره که میتونی بخوری هیچ تداخلی باداروهای دیگه نداره عوارضم نداره شروع کن ...

باشه عصر ب شوهرم میگم برام بخره،، ممنون عزیزم

عصبیم دست خودم نیست،، هر چی امروز خودمو سرگرم میکنم بازم فکرم مشغوله بعد ناهار ظرف میشستم یواش اشک میریختم اصلا نمیدونم چم شده

به حکمتش دل بسپار 🌿